Aktywne Wpisy

Ballabird +706

SoplicaTadeusz +68
Zastanawiam się czy gdybym zamontował sobie kamerkę w samochodzie to w przypadku zarejestrowania jakiegoś łamania przepisów na drodze mogę to zgłosić na policję? Tzn czy moje nagranie z kamerki może być wykorzystane jako podstawa do ukarania np. jakiegoś idioty wyprzedzającego na ciągłej? Zainspirował mnie do tego komentarz @cwlmod który chwali się i jest bardzo dumny ze swojego łamania przepisów i narażania życia niewinnych osób na niebezpieczeństwo. Gdybym mógł pomóc ukarać chociaż

źródło: temp_file2210496656479150415
Pobierz
#medyk
#ziola
#m-------a
@you-know-what-i-m-sayin do specjalisty musisz iść, psychiatra, neurolog itp
@parposz: a co u takiego psychiatry lub neurologa powiedzieć żeby miał podstawe do wypisania?
@kidi1: no ludziska sie dziwia, bo do tej pory placiles 50-150 zl za scieme w postaci teleporady i miales 10g heheszkowania. A ze pewnie z 3/4 korzystajacych nie ma w ogole zadnego schorzenia, ktore kwalifikowaloby sie do leczenia, to teraz jest placz w internetach, ze zle przepisy, zle prawo, zli lekarze (✌ ゚ ∀ ゚)☞
Ukrecili bat na siebie, a teraz ceny porad
Np że nie możesz bez tego funkcjonować, jesteś nerwowy, nie radzisz sobie że stresem.
Też ja mam chorobe immunologiczną to nie jest tak że sobie wymyślam coś, jak większość wiadomo jak jest ;)
zobacze u rodzinnego jak pójdzie i dam znać.