sprawdze rodzinnego najpierw, bo mój problem bólowy bardziej do zwykłego lekarza powinien być kierowany, @parposz: a co u takiego psychiatry lub neurologa powiedzieć żeby miał podstawe do wypisania?
@kidi1: no ludziska sie dziwia, bo do tej pory placiles 50-150 zl za scieme w postaci teleporady i miales 10g heheszkowania. A ze pewnie z 3/4 korzystajacych nie ma w ogole zadnego schorzenia, ktore kwalifikowaloby sie do leczenia, to teraz jest placz w internetach, ze zle przepisy, zle prawo, zli lekarze (✌゚∀゚)☞
@you-know-what-i-m-sayin: cokolwiek, on wie po co przychodzisz i że nie jesteś chory ale wszystko ma wyglądać naturalnie. Np że nie możesz bez tego funkcjonować, jesteś nerwowy, nie radzisz sobie że stresem.
@PurpleHaze: wczesniej ja brałem teleporade z neta 120 zloty +za paczke 15gram suszu miałem, zrobiłem przerwe, a tu już nie ma tego.. Też ja mam chorobe immunologiczną to nie jest tak że sobie wymyślam coś, jak większość wiadomo jak jest ;) zobacze u rodzinnego jak pójdzie i dam znać.
@you-know-what-i-m-sayin: Nie dostaniesz bez osobistej wizyty, jest zestawiona na równi z fentanylem obecnie. Nikt nie będzie aż tak ryzykował. A jak będzie to prędzej czy później wpadnie i może i do Ciebie ktoś wpadnie. ;)
@you-know-what-i-m-sayin do specjalisty musisz iść, psychiatra, neurolog itp
@parposz: a co u takiego psychiatry lub neurologa powiedzieć żeby miał podstawe do wypisania?
@kidi1: no ludziska sie dziwia, bo do tej pory placiles 50-150 zl za scieme w postaci teleporady i miales 10g heheszkowania. A ze pewnie z 3/4 korzystajacych nie ma w ogole zadnego schorzenia, ktore kwalifikowaloby sie do leczenia, to teraz jest placz w internetach, ze zle przepisy, zle prawo, zli lekarze (✌ ゚ ∀ ゚)☞
Ukrecili bat na siebie, a teraz ceny porad
Np że nie możesz bez tego funkcjonować, jesteś nerwowy, nie radzisz sobie że stresem.
Też ja mam chorobe immunologiczną to nie jest tak że sobie wymyślam coś, jak większość wiadomo jak jest ;)
zobacze u rodzinnego jak pójdzie i dam znać.