Aktywne Wpisy

KarnetNaGlony +54

źródło: temp_file8639125339211373985
Pobierz
Essapierds2007 +10
Boomerzy powinni być zwalniani z #pracbaza z kilku powodów.
1. Dla nich istnieje tylko praca z biura.
2. Namawiają na integracje i chlanie alko co tydzień. Jakby nie mieli znajomych a ich każdy dzień kręcił się dookoła alko.
3. Zbereźne żarty i podryw dziewczyn na porządku dziennym. Praca to jedyna szansa na kontakt z kobietą powyżej 6/10.
4. Wolno pracują, robią milion niepotrzebnych spotkań.
1. Dla nich istnieje tylko praca z biura.
2. Namawiają na integracje i chlanie alko co tydzień. Jakby nie mieli znajomych a ich każdy dzień kręcił się dookoła alko.
3. Zbereźne żarty i podryw dziewczyn na porządku dziennym. Praca to jedyna szansa na kontakt z kobietą powyżej 6/10.
4. Wolno pracują, robią milion niepotrzebnych spotkań.
Człowiek w sile wieku, 30 lat, wzrostu 170 cm, wagi 69 kg, z sylwetką nieco wątłą, lecz z pewnym nadmiarem tkanki, pragnie wziąć się za poprawę swej postury i zadbać o zdrowie. Pracuję za biurkiem, zatem ruchu na co dzień mi brak, a czasu na ćwiczenia niewiele, lecz zależy mi na skutecznym pozbyciu się zbędnych kilogramów i nabudowaniu siły. Cenię dobrą strawę, stąd szukam rad, jak pogodzić zdrowe odżywianie z codziennym życiem. Z wdzięcznością przyjmę wskazówki dotyczące ćwiczeń, diety oraz sposobów na efektywną pracę nad ciałem przy skromnym zasobie czasu. Z góry dziękuję za pomoc i porady
#silownia #dieta #mikrokoksy #zdrowie
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: heracinsky
Ogólnie najprościej poczytać sobie o body recomposition jeśli nie masz doświadczenia z treningami siłowymi, trzymać okolice balansu kalorycznego, dźwigać żeliwo, mieć dietę wysokobiałkową i można gubić tłuszcz stopniowo budując mięśnie.
@mirko_anonim: najlepszym sposobem jest nie szukanie problemów tylko rozwiązań, naprawdę nie jest ciężko wygospodarować powiedzmy 3-4 razy w tygodniu czasu na 1,5h treningu
normalnie, odżywiać i tak się musisz