Wpis z mikrobloga

@Femboy30k: faceci też mocno oszukują ze zdjęciami, miałam w przeciągu miesiąca dwie takie sytuacje, że na żywo bym typa nigdy nie poznała. Najlepsze, że jeden z tych gości był na Tinderze w Top Wyborach - tak sobie podrasował foty.

Za drugim razem stwierdziłam, że nie będę się męczyć i po zajęciu stolika od razu wywaliłam kawę na ławę, że czuję się oszukana, bo nie typ wygląda jak na zdjeciach. I
  • Odpowiedz
@Femboy30k: A tak na poważnie, jeśli jesteś LTN nie masz hollow cheeks, hunter eyes i odpowiedniego psl to nie ma szans. Odpowiednia morda >>>>>>> wzrost. Twoja liga to najwyraźniej grube lachony LTN i niżej (częściej niżej). Jeśli szukasz miłości i pożądania ze strony kobiet proponuje personality fix w Turcji. Time to mog. Pozdrawiam cieplutko
  • Odpowiedz
@Femboy30k: trzeba iść na żywioł i zarywać na ulicy jakimś dobrym tekstem. nie wiem np. cześć lalka, dzisiaj jest twój szczęśliwy dzień albo cześć laseczko, mam wypłatę, zapraszam na kawę i ptasie mleczko.
  • Odpowiedz
@straggler2: ltn low tier normie, psl 10-point scale used to rate an individual on their physical attractiveness. PSL is an acronym of PUAhate, SlutHate and
Lookism - three defunct online forums where the PSL rating system was created and proliferated
  • Odpowiedz