Aktywne Wpisy

dawid131 +153
Ku#*wa, wracam z tej trasy i nie ma ch*ja we wsi, zagaduję do tej konduktorki. W zeszłym tygodniu 2 razy trafiłem na nią i tak mi się patrzy w oczy że musi być coś na rzeczy. Ja wiem o tym, ona też pewnie jest wstydliwa. Podoba mi się jak sku*wysyn. Dajcie z 20 plusików na odwagę bo jestem podjarany.
Znalazłem jej fotkę w necie. Chyba warto?
#pkp #zwiazki
Znalazłem jej fotkę w necie. Chyba warto?
#pkp #zwiazki

źródło: 123
Pobierz
Arbuzlele +109
Oto kilka obserwacji, jeśli dziewczyna ma profil wypełniony na 50% to nawet nie dawaj lika, pewnie nie odpisze a jak odpisze to "tak", "nie", "hehe xd". Dobrze że apka je same odsiewa po 24h, kompletna strata czasu. Jeśli jest ładna to rzut monetą, zwykle odpisze ale prowadzenie rozmowy spoczywa kompletnie na tobie, plecy mnie bolą od noszenia tej taczki. Najgorsze są te co piszą, są zainteresowane i atrakcjne, ale jak zaproponujesz kawę/jedzenie to jeśli nie jesteś w jej jej topce nigdy nie ma czasu. No p0lko jak flirtujemy przez cały wieczór a kończysz "hehe jestem teraz chora, ale jak poczekasz na mnie tydzień to możemy wyskoczyć na kawę" albo "teraz nie mam czasu ale może następny weekend" wiedz że mentalnie już skroluje dalej.
Ale najgorsze są chyba te mistrzynię kątów, które używają zdjęć tak sprzed 15 kilo albo innych filtrów, one będą odpowiadały. Wreszcie czujesz że to ta, ten klejnot w morzu gówna, zdania złożone z nienaganną interpunkcją i interesujące wymiany historii z życia. Zostałem złapany na wędkę niczym świeżo upieczony absolwent informatyki na pracę w kontraktowani za 4k brutto... wypad na kawę w zimny styczniowy wieczór. Przychodzę 4 min wcześniej i marznę przed kawiarnią, podchodzi ona, nie jest to typowa amerykanka ale do kochania dużo. Patrzę kontem oka i modlę się pierwszy raz od komunii świętej żeby to nie była ona, wyjmuje telefon, coś tam piszę i już wiem że to koniec. Podchodzę, witam się i zapraszam do środka, ona zachwycona, gadamy przez godzinę, nawet fajna rozmowa ale już wiem że łatwiej by mi było być z nią zamykając oczy i wyobrażając sobie kolegę. No nic, kończymy i na odchodnym rzucam że nie czuje tej iskry, dobrze że jutro kończy mi się tydzień premium na tym bumble, od razu unmatch i jeszcze wszedłem do tych co mnie zlkowały i usunąłem wszystkie z podejrzanym kontem/bez zdjęcia figury.
A jak wam mija wieczór?
#tinder #przegryw #blackpill #bumble
źródło: 5cef7130801286c94cf612da70d1a9276e597f524845d3b0fe278bc106133a82
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
Za drugim razem stwierdziłam, że nie będę się męczyć i po zajęciu stolika od razu wywaliłam kawę na ławę, że czuję się oszukana, bo nie typ wygląda jak na zdjeciach. I
@KoichiKun: No wątpię, czy kobiety lecą na Polskie Stronnictwo Ludowe ( ಠ_ಠ)
@kociooka Co było podrasowane sylwetka, cera?
Lookism - three defunct online forums where the PSL rating system was created and proliferated
@Femboy30k: to dobre jest ( ͡° ͜ʖ ͡°)