Aktywne Wpisy
mateo2111 +698
Strasznie mnie denerwuje to jak polacy reaguja na takie afery, we francji by juz pol kraju r-------i protestami, a w polsce zaraz afera bedzie zamieciona pod dywan.
#kpo
#kpo
misiopysio +22
Czy ktoś mógłby mi wytłumaczyć, czemu czepiamy dotacji na jacht? Poczyniłem zgrubne, poranne wyliczenia w innym komentarzu i wychodzi mi, że to świetny pomysł dla budżetu.
Kupujesz jacht, Vatu z dotacji nie można odliczyć więc z automatu do budżetu z 500k dotacji wraca 115k, ktoś go dla Ciebie wyprodukował i płacąc tylko dochodowy od 400k, wpłaca do budżetu 75k. W pierwszym roku od wypłacenia dotacji 500k, 200k wróciło do budżetu.
Zatrudniasz sternika za powiedzmy
Kupujesz jacht, Vatu z dotacji nie można odliczyć więc z automatu do budżetu z 500k dotacji wraca 115k, ktoś go dla Ciebie wyprodukował i płacąc tylko dochodowy od 400k, wpłaca do budżetu 75k. W pierwszym roku od wypłacenia dotacji 500k, 200k wróciło do budżetu.
Zatrudniasz sternika za powiedzmy

Czego Fylyp nie powiedział:
- lajt z predatorem już umówiony,
- golenie bani na łyso już zaklepane,
- skok bez gaci do basenu będzie.
Kaska się podzielą jak Siara z Lipskim, 4 sztaby dla Prezesa,1 dla Fylypa.
Pytanie tylko czy Waleń policzy sobie za poranną zupkę i kawę.
Mam złe przeczucie, że ten wyjazd zakończy się dla tego dziecka tragicznie.
Wystarczy minimalne spięcie ze starym basiorem bez gorsza przy duszy żeby wyzwolić wszelkie demony.
#raportzpanstwasrodka
@barti_bart: ten jełop nie myśli dalej niż do najbliższego posiłku. Już mu raz ludzie zaufali, ale tym razem nikt mu nie pomoże, bo pokazal że nie warto bo i tak wszystko przechleje.
Siedzą całe dnie na dvpie i kombinują jak napchać się pod korek (dosłownie) i nie napracować.
Ciekaw jestem jak wyglądała ich praca w Europie. Podejrzewam, że Ormowiec z każdej jaką miał, po krótszym, czy dłuższym czasie był pogoniony za leserstwo.