Aktywne Wpisy
czarrny +5
Czy Waszym zdaniem opłaca się brać AC do auta o wartości 26k? Auto będzie użytkowane w dużym mieście.
Koszt AC 1488zł.
#motoryzacja #finanse #kiciochpyta
Koszt AC 1488zł.
#motoryzacja #finanse #kiciochpyta
źródło: temp_file1182500063809495684
Pobierz
dos_badass +128
źródło: 20251130_113723
Pobierz

Nigdy nie otwierajcie się przed kobietą. Ja byłem głupi i stwierdziłem że to mnie nie będzie dotyczyć, a jednak.
Trochę mi się 2024 zwalił na pysk. Miałem operację, która niestety została z-----a i w sumie okaleczono mnie na całe życie (utrata słuchu na jedno ucho). W pracy z-------l straszny - staram się bo w sumie to z mojej pensji kupiliśmy dom (kredyt częściowo), jeździmy na wakacje etc. Żona pracuje ale zarabia kilka razy mniej. No takie życie, nie mam żalu :)
Mój stan maskowanej depresji trwa z rok, może dwa. Pracy nie uznaje za miejsce do prywatnych rozmów, najlepszy kolega pochował jednego z rodziców a drugiego wozi na chemię - nie chciałem mu wylewać moich żali. Poszedłem w końcu pogadać z żoną, powiedzieć że strasznie mnie to tempo i stres zjada, że nie mam siły wstać z łóżka i dosłownie nic mnie nie cieszy. Nigdy po sobie nie dawałem poznać że się łamie, że jest mi ciężko, nigdy. To był pierwszy raz.
Powiedziała żebym poszedł do lekarza i jest jej przykro bo z tego co mówię to ona wywołała moja depresję i chyba przez związek z nią ona się pogłębia, po czym obrażona wyszła z domu.
Elo
#zwiazki #depresja
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: digitallord
nie rozmawialiście o takich rzeczach i teraz jest zaskoczona
@mirko_anonim: no tak, a o co chodzi
Może reakcja była by inna, jakby sama zauważyła że coś się dzieje, a tak to wyszło jak wyszło. Głowa do góry i pogadaj raczej z kumplem,
Nie jest lekarzem, nie jest specjalistą, nie wiadomo co powiedzieć osobie w depresji , jedyną opcją może być " jestem
Robi się dokładnie odwrotnie, od samego początku rozmawiasz ze swoją żoną o problemach, żeby otrzymać od niej wsparcie, żeby ona wiedziała w których dziedzinach życia potrzebujesz pomocy, wtedy ona czuje, że taki związek ma przyszłość, bo wspólnie się wspieracie i rozwiązujecie problemy, rozmawiacie o swoich oczekiwaniach.
A Ty jesteś po ślubie z kobietą, która nic o Tobie nie
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Zaakceptował: heracinsky
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Zaakceptował: Jailer