Czy wiecie może czy przy przedłużeniu OC samochodu z PZU, kiedy dostałem ofertę na kontynuację na kolejny rok, da się zbić cenę kodami zniżkowymi? Przechodzę przez tę stronę już trzeci raz i nie widzę miejsca na wpisanie kodu zniżkowego, za to widzę na kod BLIK do opłacenia.
Sprawdzałem jeszcze opcję nowego ubezpieczenia, ale wtedy po wpisaniu numeru rejestracyjnego jedyna opcja to: czekaj na telefon z ofertą, a ja chcę po prostu zapłacić korzystając ze zniżki za akcje...
@asiliware: Jeśli chcesz skorzystać ze zniżek, które nie zostały uwzględnione w ofercie wznowieniowej, musisz skontaktować się ze specjalistą PZU. Polecam zadzwonić w tej sprawie na infolinię 799 699 599 (wew. 3 i 1) lub zamówić rozmowę na stronie https://www.pzu.pl/kontakt-i-pomoc/formularze-online/zamow-kontakt ;)
Zwykła kawa rozpuszczalna Jacobs 200g kosztuje już 42 zł. Nie tak dawno taka kawa kosztowała max 20 zl. Przecież to się w głowie nie mieści. Za niewiele więcej można kupić dobrej jakości kawę do ekspresu. Jak żyć w tym kraju z dykty i kartonu? #inflacja #pieniadze #ceny
Sprawdzałem jeszcze opcję nowego ubezpieczenia, ale wtedy po wpisaniu numeru rejestracyjnego jedyna opcja to: czekaj na telefon z ofertą, a ja chcę po prostu zapłacić korzystając ze zniżki za akcje...
#pzu #ubezpieczenieoc