Wpis z mikrobloga

@Przemas129: Niestety pamiętam, 2001 rok :) Od "Dwóch światów" zaczęła się praktycznie kariera medialna wokalisty zespołu Video Wojtka Łuszczykiewicza.
  • Odpowiedz
@Przemas129: Oczywiście, łysy Tomasz Leiman wygrał, choć ja kibicowałem Kindze Tymoczko. Nie wiem, czemu pamiętam takie rzeczy xD
Pamiętam jeszcze meczyk 2x2 w kosza z Wójcikiem i Zielińskim.
  • Odpowiedz
@Clermont: a ja mam jakieś przebłyski ze był taki uczestnik jak Piotr Słonina któremu typ z video śpiewał piosenkę na pożegnanie i też mocno dziwi mnie skąd na dysku twardym mojej głowy miejsce na takie wspomnienia
  • Odpowiedz
  • 0
@Truska1: ciekawe dlaczego zdjęli po 1 sezonie. Pòzniej porobili jakieś łysi i blondynki, gladiatorzy i amazonki ale tego już mało oglądałem. Oni mieli oglądalność na poziomie drugiego Big Brothera a może nawet przebijali jak dobrze pamiętam.
  • Odpowiedz
@Przemas129 Też nie ogarniam czemu, bo formuła programu była świetna, ludzie prawdziwi, żadni tiktokerzy, influenserzy... Podobnie było z Wyprawą Robinson, która też skończyła się tylko na jednym sezonie :(
  • Odpowiedz
@Clermont: haha była taka akcja, że na kładkę między dwoma domkami nie można było wchodzić bo inaczej wylot z programu. Ale komuś odwaliło i wszyscy powychodzili na nią dla jaj tylko Tomek Leiman się wahał bo takie miał ciśnienie na wygraną i bał się że poleci. Oczywiście nikt nie opuścił za to programu.
  • Odpowiedz
  • 0
@Truska1 Dwa światy były pierwszym reality show jaki oglądałem bo tvn i big Brother na osiedlu zwyczajnie nie odbierał. Do dziś pamiętam akcję gdzie taki łysy typ nie chciał wejść na kładkę dzieląca dwa światy bo groziło to złamaniem regulaminu i wyrzuceniem z dalszej gry. A łysy miał ogromne parcie na wygraną. Finalnie wszyscy uczestnicy weszli na tą kładkę mając w dupie regulaminy a łysy nie wszedł. A potem wygrał.
Ciekawe
  • Odpowiedz