Aktywne Wpisy

Nacho_Libre +15
#sluchamzlastfm #sluchamzlastfm2 #muzyka #spotify #lastfm
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham

rutkins +200
#kanalzero
Wyobraźcie sobie, że wyprawiacie urodziny. Zapraszacie całą klase. Wybieracie najlepszą sale zabaw w mieście. Mama zamawia clownów, mimów, magika. A na koniec przychodzą 2 osoby. Nie jest mi do śmiechu nic a nic.
Wyobraźcie sobie, że wyprawiacie urodziny. Zapraszacie całą klase. Wybieracie najlepszą sale zabaw w mieście. Mama zamawia clownów, mimów, magika. A na koniec przychodzą 2 osoby. Nie jest mi do śmiechu nic a nic.

źródło: temp_file5009561913530712283
Pobierz
Po dwóch tygodniach zawitał łaskawie w moje skromne progi serwisant, chłop o gabarytach jak dwie takie lodówki, po czym stwierdził, że lodówka jest sprawna, ponieważ działa. Krótko mówiąc, serwis umył ręce. Problem powtarza się od tamtej pory regularnie przynajmniej raz w miesiącu, rozmrażanie faktycznie pomaga, ale, do k---y nędzy, nie po to kupowałem lodówkę z no frostem. Co ja mam robić? Nie mogę przecież, gdy przestanie ona pracować, zostać na dwa tygodnie bez lodówki w oczekiwaniu na serwisanta. Serwis ma mnie w dupie, zostałem olany ponownie do nich dzwoniąc. Od jakiegoś czasu robię zdjęcia tej "choinki" za każdym razem, gdy ten złom przestaje działać. Da się to jakoś ugryźć? Jakieś pomysły?
PS. Pierwszy raz kupiłem coś od LG i szczerze odradzam ten koreański złom. Nigdy więcej.
#agd #lg #lodowka #prawo #gwarancja #reklamacja
źródło: 20241223_075456
Pobierz@xaveri1983: Polak mądry po szkodzie, jak zwykle. ( ͡~ ͜ʖ ͡°) Będę miał to na uwadze, ale wolałbym, żeby obecny szrot podziałał jeszcze kilka lat.