Wpis z mikrobloga

Dzisiaj minęło 5 lat odkąd wyszedłem z detoxu i czekałem na terapię (około 6 dni). W tej reklamówce miałem wszystko co posiadałem. Nic. Dalej nie mam nic, ale mam świadomość. Będąc trzeźwym żyje mi się łatwiej i lepiej. Wiem, że są tutaj mirki, którzy mierzą się z swoimi uzależnieniami, słabościami, traumami i innymi problemami psychicznymi. Nie poddawajcie się, nie warto. Jest czasami ciężko, ja też mam swoje gorsze dni, ale mówię dam radę, demony z tyłu głowy mówią nie dasz, a ja mówię kuhwo dam, bo aniołów jest więcej i dalej pcham ten mój żywot straponiarsko-wiadrowo-patostreamerski. Na pohybel! Nie poddawajcie się nigdy i wierzcie w siebie. Nadzieja! Nadzieja umiera ostatnia. Wpierw przestaje funkcjonować mózg, a zaraz później ona. Dacie radę! Pozdro!

#rafatus #patostreamy #danielmagical #famemma #uzaleznienie #alkoholizm #a-----l #n-------i #narkotykizawszespoko
Rafatus69 - Dzisiaj minęło 5 lat odkąd wyszedłem z detoxu i czekałem na terapię (okoł...

źródło: IMG_9013

Pobierz
  • 40
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Rafatus69: Wy wszyscy 'odmienieni' jesteście tacy sami, żyjecie wspomnieniami i ciągle wracacie do tego co było, nigdy nie zaczynacie nowego życia bo zawsze wam brakuje tego poprzedniego stylu życia, każdy jeden taki sam.
  • Odpowiedz
@Rafatus69: miętowa, malik montana, altana tego się nie zapomni ale dobrze żeś bardziej ogarnięty. Najważniejsze kontrola nad sobą i pamiętaj, z gawiną do spodu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Rafatus69: ale ból tu w komentach, ja p------e, az nie rozumiem o co chodzi. Dobrze ze nie chlejesz, szacun bo widze po sobie jak mnie ciągnie do browaru co wieczor i musze se odmawiac. Gorzej ze tam w wywiadzie ostatnio bylo gadane o zielu medycznym, to jednak jest n------k tez. Nie szalej z tym. Wszystkiego dobrego.
  • Odpowiedz
@Rafatus69: Tak szczerze nie ma dowodów na twoją trzeźwość. Pamiętamy jak rok później streamujac z Niemiec u tej dziewczyny co cię tam ściągnęła chlałeś na streamach, niby kulturalnie wino.
Były streamy z Niemiec jak obudziłeś się w zaszczanych dresach.
Był też discord w czasie twoich początków w Niemczech gdzie udawałeś przypadkową osobę i się tam wkręciłeś, z tego co pamietam wysyłałeś tam komuś “robaczka” a potem pijany w święta płakałeś,
  • Odpowiedz