Wpis z mikrobloga

Jeszcze 3 lata temu tag #motocykle był aktywny i sporo ludzi się przewijało, można się było też pośmiać z tych co twierdzi że sv650 z gazu idzie na koło na drugi biegu i że blokuje koło po opuszczeniu gazu. A dziś dwa wpisy na dwa dni.
Jakie rękawiczki/kurtkę/spodnie wariacie?
Czy kask HJC rph70 sam poleci w kosmos o jest ta zajebisty.
Ciekawe czy tag odzwierciedla cały wykop.
  • 25
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Brak nowych użytkowników - starzy już wszystko przegadali.
Niewiele nowości na rynku wartych dyskusji - już nawet Chińczyki okrzepły na tyle, że każdy wie, że lepiej nowego Chinola niż 5-10 letniego Japońca.
Na wiosnę pewnie wleci parę postów jak to ludzi p------o z cenami używek.
Co do stanu wykopu - miesiąc temu (9.12) dodałem znalezisko z 600 plusami i mam bordo z rankingiem 986. Może to i lepiej, jak trolle zobaczą, że
  • Odpowiedz
Niestety, najpierw grupy na facebooku ubiły fora tematyczne, a potem polityka Cukierberga zabiła te grupki. Teraz sporo ruchu przeniosło się na Discorda, ale nie jest tak wygodny. jak dawne fora.
  • Odpowiedz
ja jestem na wielu ale pokazują mi się na tablicy głównie z jakichs grup w stylu „pasja do motocykli” xD

@iforgotmypass_: ja mam RATs, TET, Łówców Niewygód i tym podobne. Tam nie ma atencjuszek za bardzo
  • Odpowiedz
@Mododzyglizda Jaki ten świat mały hehe, gdzie jak gdzie ale na wykopie 🥲. Ja to mało jeżdżę ostatnio ale wszystkie te grupy śledzę i dużo osób znam. KLE500 Polska team
  • Odpowiedz
@Mododzyglizda noo to elegancka wspólna pasja, no discomfort no adventure! t7 to zajebisty motocykl który już kupuję odkąd się przejechałem na tenere tour, i dalej nie kupiłem heh. Inne priorytety póki co, a dziadek kle sobie też radzi. Powodzenia i być może do zobaczenia, bo skoro na mikroblogu o 3 w nocy się udało, to czemu nie na TET ( ͡ ͜ʖ ͡)
  • Odpowiedz