Aktywne Wpisy

Verae +85
Ludzi powaliło z tymi #slub i #wesele. Organizują śluby za granicą (i nie, nie chodzi o pary mieszane, tylko dwoje Polaków mieszkających w Polsce xD), oczekują, że się przyleci, wykupi pobyt w hotelu i jeszcze da w łapę tj. w kopertę minimum kilkaset zł od osoby. A nawet jak ślub w Polsce, to też wymagania typu "panie proszone są o założenie różowych sukienek" bo panna młoda sobie
Erik3527 +110
#logikarozowychpaskow #p0lka #zwiazki #logikaniebieskichpaskow
Zostań odrzucony bo nie masz szczęki jak giga chad z memów, nie masz 190cm wzrostow, nie zarabiasz 20k miesięcznie, nie chcesz sponsorować księżniczki, nie zabierasz księżniczki na cotygodniowy wypad do Grecji ale to ty masz płacić bykowe bo to twoja wina że nie masz dzieci, krowowe? Zapomnij, tutaj równouprawnienie już nie działa 🤡
Zostań odrzucony bo nie masz szczęki jak giga chad z memów, nie masz 190cm wzrostow, nie zarabiasz 20k miesięcznie, nie chcesz sponsorować księżniczki, nie zabierasz księżniczki na cotygodniowy wypad do Grecji ale to ty masz płacić bykowe bo to twoja wina że nie masz dzieci, krowowe? Zapomnij, tutaj równouprawnienie już nie działa 🤡

źródło: 1000007021
Pobierz
Wyrobisz sobie człowieku 2-3 paszporty za życia 25-55 lat gdy jesteś w swoim peaku zdrowia, pieniędzy, czasu dostępnego i po człowieku.
Przed i Potem u ogromnej większości ludzi brakuje jednego z tych trzech składowych.
Dlatego jak słyszę że ktoś się będzie realizował na emeryturze to mnie śmiech ogarnia. A to że ludzie coraz dłużej żyją nic nie zmienia. Bo wiele aktywności już odpada po 50tce.
#przemyslenia #podroze #zdrowie #korposwiat #filozofiadlajanuszy #filozofia #chadowezycie #emigracja #uk #takaprawda #zycieismiercwszystkie
To ile ci cialo moze dac kopa to jest az trudno opisac skad mlody chlop 20-25 lat moze miec tyle sily.
O czym mowie?
Robisz
tylko kasy za bardzo nie bylo, ale mysle ze dalo sie to ograc. Generalnie bycie z relatywnie bogatszej rodziny i mozliwosc czerpania z tej kasy przyjemnosci gdzies tak w okresie jak jestes na studiach
Widzę to nawet po moim znajomym Francuzie Polaku co całe życie nurkował latał na wszystkie terytoria zamorskie Francji a teraz jest po ledwo 60tce i już tylko raz w roku na narty i na jakieś objazdowe wycieczki ale bez polotu który miał jeszcze 10 lat temu.
A koledzy ile mają lat jeśli można zapytać? Ja mam 25,5lvl i już mam takie wyrzuty sumienia xD Oto jak wyglądało moje "szalone życie" dotychczas:
Do czasu studiów, czyli do 2018 to wiadomo liceum, jakieś imprezy, osiemnastki ale nic przeciętnego. No moją kobiętę wtedy znalazłem w sumie xD
Potem pierwszy rok studiów, całkiem dużo imprez i nowych ludzi-
@crewlove: W peaku to jestes teraz. Nie p---------l tego.
Dla mnie peak zycia to wlasnie 30-35.
@lordprzegrywus: Ale Ty masz dopiero 28 lat a nie 30-35. To nie ten moment jeszcze.
@Dentka7: nawet piłkarze po 30tce już są starymi dziadkami, chłopy co całe życie trzymali formę na najwyższym poziomie.
I mimo to następuje u nich zjazd wyników.
A co dopiero jakiś przebudzony 28-30 latek co mało co ćwiczył i nagle zaczyna robić
Jak masz 25 czy 28 lat to dla wiekszosci kobiet jestes chłopaczkiem a nie facetem (oczywiscie sa wyjatki).
Podobnie wyglada Twoja sytuacja finansowa; jako 25-28 latek nie masz zadnego porównania z samym sobą w wieku 32 czy 35 lat.
Zupelnie inaczej wyglada Twoja sytuacja zawodowa, gdzie 25-28 to
Z drugiej strony takie rozważania bardzo zależą od indywidualnej sytuacji. Mam znajomych, którzy dobrze wspominają młodość, bo mieli w opór kasy od rodziców i się po prostu wtedy beztrosko bawili. Nie rozumieją ludzi, którzy próbowali w tym okresie jakoś związać koniec z końcem, pogodzić studia, pracę, związki
@adamsowaanon: Mówimy o zupelnie innych rzeczach. Ja o pozycji w społeczenstwie, a Ty o sporcie.
@crewlove: Bardzo prawdopodobne, że nie powtórzysz. Ale moze byc jescze lepiej.
Jak kanapowiec się obudzi w wieku 32 lat i zacznie być aktywny to będzie gorsza wersją siebie niż jakby był aktywny całe życie albo przynajmniej ostatnie 10lat.
Ciało się zniszczyło od nic nie robienia i już zdziadzialo,
@adamsowaanon: Tak szczerze, to nie wiem jak to ma sie do tematu, ani do mojej wypowiedzi. "ok"