Wpis z mikrobloga

Ogółem po wyświetleniach widzę, że mało kto o tym kanale wie ale jest kanał na YT typa o ksywie Axielo, który daaaawno temu nagrywał Kononowicza, blisko 20 lat temu. No i na jego kanale jest sporo filmów z tamtego okresu, których próżno szukać gdzie indziej. Jak ktoś zainteresowany jest to podsyłam link, wystarczy wejść w playlisty tego kanału i wybrać konona:
https://www.youtube.com/@IndependentVideoAxel1
#kononowicz #patostreamy
  • 26
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Akuzativ94: On nawet Kebaby w Białymstoku testował i jakoś mu nie wyszło teraz siedzi w soim mieszkaniu na Fabrycznej i gra na Pegasusie i myśli że super filmy robi :) ale Pamiętaj Kup Koszulkę !!!!!!!!
  • Odpowiedz
@Akuzativ94: mało tego- typ ma tu swój własny tag #axeliocontent polecam poczytac o typie. Bo to dzban nad dzbany. Moja ulubiona historia to ta, gdy jechał stopem do jakiejs panny wystrojony jak na pogrzeb a finalnie dostał drzwiami w łeb i go pogoniła w cholere xddd ale na obiad z niedoszłymi teściami sie wprosił xddddddd
  • Odpowiedz
@Krzysztof_Runkot @Akuzativ94 to bylo lata temu, wiec mogę cos pomylić, ale była mała afera, bo miał dziewczynę z problemami psychicznymi, która próbowała się leczyć, ale między innymi za jego namową przestała brać leki, bo psychiatrzy trują i oszukują, skończyło się samobojstwem tej dziewczyny
  • Odpowiedz