Wpis z mikrobloga

Od kiedy mirkoblog stał się taka rządową propagandówka jak spod twitterowego hashtagu #silnirazem, ktoś mi przybliży genezę? Od kiedy pamiętam a przeglądam od kilkunast lat i czasów leszke śmieszke zawsze była krytyka złych decyzji rządów od 1 rządu tuska po rządy pis a teraz jakby kto przeczytał same wpisy a nie widział loga strony to by mógł pomylić z jakąś facebookową grupą trolli Giertych z facebooka. To oni to przejeli czy jak? Bo to szkoda czas tracić tego przeglądać już lepiej twittera/x tam chociaż jakiś pluralizm i się jednych i drugich i trzecich i czwartch opinie/smieszki zobaczy. Przez to mirkoblog tak upadł i stracił użytkowników?
#bekazlewactwa #bekazpisu #polityka #4konserwy #neuropa
  • 17
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@adammalysz1993: od czasów gdy Konfederacja przestała wywracać stolik i zaczęła obciągać Pisowi.
Albo od mementu, gdy nie było dnia bez wykopu, który donosiłby o kolejnej aferze czy złodziejstwie PiS.
Możliwe, że zbiegło się to z też z momentem, kiedy TVPis zaczęło sączyć szambo i codziennie ktoś tu wrzucał, to co ta stacja wyprawia.
  • Odpowiedz
@Schwarzenberger: no ale co to ma do rzeczy ja zadałekm pytanie czemu mirkoblog stał się propagandówka rządową gdzie zawsze był krytyczny wobec aktualnej rządzącej władzy i ich błędnych decyzji czy nadużyć kto by nie rządził aktualnie
  • Odpowiedz
@Afrobiker: ja już praktycznie przestałem nawet przeglądać wole twittera tam jest równa naparzanka każdej ze stron i jest dużo śmieszniej i obiektywniej bo jednych i drugich argumenty można zobaczyć i zweryfikować jakie by one nie były xd
  • Odpowiedz
@adammalysz1993: zaraz w momencie gdy PiS doprowadził do paraliżu prawnego naszego kraju, okradł nas na miliardy a następnie konfederacja zaczęła drzeć szaty w obronie złodziei i przestępców. Dodatkowo wspiera ruskie onuce. Także dla osób z dodatnim IQ jasne jest że trzeba wesprzeć mniejsze zło.
  • Odpowiedz
@adammalysz1993: Od kiedy pytasz? Źle już było w 2020 ale to było jedynie kilkadziesiąt odklejeńców neuropy których mogleś na czarno wrzucić i dało sie przeglądać ten serwis, teraz fizycznie nie nadążysz z czarnolistowaniem i jest to bez sensu bo wyłaniają sie kolejne konta które założyli dawno temu lub zostały przejęte. Myślę, że punktem przełomowym skali spamu na wykopie przez farmy trolli PO był powrót tuska do Polski. Od tamtego momentu
  • Odpowiedz