@strike_lucky do nauki spytkowice/harbutowice, jak coś podłapiesz to kasina/myslenice. Tylko to takie górki 'na raz' wyskoczyć po/przed pracą. Jak na dłużej to bukowina kwestia spoko opcją z karnetem TatrySki. Oczywiście sprawdzają warunki na bieżąco, bo aktualnie jest padaka, w myslenicech jeszcze nie nasniezyli a już im wszystko plynie bo deszcz pada 😢 no i na ile możesz omijaj weekendy i ferie.
@strike_lucky obecnie nawet na małych stokach te wypożyczalnie są w miarę wyposażone i nie jest to sprzęt pamiętający zabory :) Parę lat temu jak młodemu wypożyczałem w spytkowicach, to mieli swierzutki sprzęt, nawet można było narty heada z najnowszej kolekcji przetestować.
@strike_lucky: Ja się uczyłem jeździć w Laskowej, mają tam fajną oślą łączkę na górze, ale sam stok jest dość długi, a pod koniec ostry, więc będziesz musiał się nauczyć jeździć na szczycie, żeby dotrzeć później do auta ( ͡°͜ʖ͡°)
Jadę sobie z podejrzeniem złamania ręki do szpitala, bo kierowca nie ustąpił mi pierwszeństwa na rondzie. Uważajcie tam na siebie #szosa #rower #zalesie
Jaki najlepszy stok narciarski w Polsce? Fajnie jakby było blisko #krakow
Początkujący here
A tak to Kasprowy Wierch lub Szczyrk
A jaki mniej więcej koszt? Ten cennik co jest na stronie to jest na dzień? I jak z wypożyczalnia sprzętu?, bo nie posiadam takowego
Oczywiście sprawdzają warunki na bieżąco, bo aktualnie jest padaka, w myslenicech jeszcze nie nasniezyli a już im wszystko plynie bo deszcz pada 😢 no i na ile możesz omijaj weekendy i ferie.
A spoko tam z wypożyczeniem sprzętu?
Parę lat temu jak młodemu wypożyczałem w spytkowicach, to mieli swierzutki sprzęt, nawet można było narty heada z najnowszej kolekcji przetestować.