Wpis z mikrobloga

Krotka pilka - lubicie miec zakwasy?
Dlaczego?

Ja osobiscie lubie mimo, ze nie sa one przyjemne, bo daje mi takie poczucie ze miesnie wykonaly ponadprzecietna robote. A jak u was?
#mirkokoksy #silownia

Lubisz zakwasy?

• Tak 52.1% (37)
  • Nie 35.2% (25)
  • sprawdzam 12.7% (9)

Oddanych głosów: 71

• 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Android
  • 1
@Kasahara no wlasnie jak to z tymi zakwasami jest? Bo moj kuzyn twierdzi ze zakwasy ma prawie caly czas (tylko lzejsze) przez wycisk miesni mimo ze cwiczy juz dlugi czas. Sam nie mam duzego doswiadczenia ale z tego co kojarze to po jakims czasie zakwasow tez nie czulem, ale moze dlatego ze "sie nie przemeczalem". Domyslam sie ze cwiczysz juz dlugo wiec jak Ty to widzisz?
  • Odpowiedz
@Kasahara: Ja mogę się r------ć mocnym treningiem i też nic nie poczuje, ale wystarczy że zrobie tydzień deloada i po powrocie ból jakby mnie pałami przez 2h bili i tak trzyma przez tydzień. Ostatnio jak kółeczko ze stania na 10x ruchów zrobiłem po 1.5 roku przerwy od kółeczka to mnie przez 2 tygodnie brzuch piekł xD.
  • Odpowiedz
@Mdx91: co do pytania - uwielbiam zakwasy ale bez przesady - ostatnio że względu na naciągnięty miesien w dwójce miałem ograniczone pole manewru w dniu nóg i d-------m przywodziciele - dwa dni później chodziłem jakbym jechał na koniu a ból docierał po same jaja, wręcz nie miałem ochoty iść na kolejny trening.
Natomiast ostatnio po zmianie diety i zwiększeniu kaloryki ponownie poczułem zakwasy w miejscach gdzie dawno ich nie było
  • Odpowiedz