Aktywne Wpisy

Sakad +76
#demografia #zwiazki #rodzicielstwo #spoleczenstwo
Na wykopie regularnie pojawia się ostatnio temat dzietności.
Zamiast pisania kolejnego komentarza do tematu, postanowiłam zrobić zbiorczy wpis, kompilację moich wpisów z perspektywy rodzica.
No więc jaki jest mój punkt widzenia?
Na wykopie regularnie pojawia się ostatnio temat dzietności.
Zamiast pisania kolejnego komentarza do tematu, postanowiłam zrobić zbiorczy wpis, kompilację moich wpisów z perspektywy rodzica.
No więc jaki jest mój punkt widzenia?
Teuvo +37

źródło: 1000017101
Pobierz
#katowice #patologiazmiasta #bekazpodludzi
Bezzębny ćpun coś śpiewa, z głośników ryczy jakaś gównomuzyczka, dookoła tańczą menele, wszędzie biegają małe cygany, których co jakiś czas z galerii wyrzuca ochrona, a przy pobliskiej żabce to jest ogólnie cały przekrój marginesu społecznego
Ogólnie można powiedzieć, że centrum miasta, gdzie przewija się najwięcej przejezdnych jest okupowane przez menelstwo wszelkiej maści
Piękna wizytówka miasta i regionu
A tutaj? Tutaj nawet władze nie widzą sensu w utrzymywaniu centrum w dobrym stanie, taką ma wartość dla miasta...
Troche neonów/Ledów, pod nogi bruk/betonik, na budynek jakiś baner reklamowy, przystanek na którym świetnie się moknie, bo zadaszenie nie było w wizji architekta,
Warto też dodać, że ci menele to nie tylko śmierdzące pijaczki, ale jest tam też dużo takich, co szukają zaczepki
Dlatego jak ktoś narzeka na meneli we Wrocławiu czy Łodzi to wiem, że nigdy nie był na Śląsku XD