@WykopX No i teraz muszę zamienić miejscami monitor z lapkiem. Jak mi to napisałeś, to zauważyłem, że faktycznie c-----o się patrzy na ten mały ekran zamiast na monitor xD
@yannikto Akurat cały sprzęt dostałem od firmy w której pracuję @WykopX Dzięki, ale właśnie z powodu powyższego nie mogę instalować zewnętrznych aplikacji ( ͡°ʖ̯͡°)
@GrammarNazi: A no tak to oni wtedy faktycznie chętnie liapki dają. Ale pamiętam jak na studiach ziomeczki z akademiika mówili że tylko laptop bo będą mogli z nim jeździc, po czym cały rok był podpięty pod monitor klawiaturę i jeszcze kolumny. I to wiesz głośniki 5.1 creative podłączone do Jacka z lapka na słuchawki
@yannikto No w moim wypadku laptop się sprawdza, bo mam taką pracę, że faktycznie podróżować muszę często. I tak 3/4 czasu pracuje faktycznie z domu, ale 1/4 jeżdżę do klientów, albo do biur mojej firmy. Sprawdza się tutaj stacja dokująca (to już prywatny zakup) i dzięki temu wszystko mam do niej podpięte i tylko stacje podpinam USB do laptopa
Może nie zrobiłem najlepiej. Ale kto robi dobrze?
#chwalesie #pracbaza #prokrastynacja #homeoffice
źródło: temp_file6418995301072399540
Pobierzźródło: temp_file1222898842388501142
PobierzPoza tym ekran w laptopie zawsze będzie ciemniejszy niż zwykły monitor.
https://twinkletray.com/
źródło: temp_file7985610828716646515
Pobierz@WykopX Dzięki, ale właśnie z powodu powyższego nie mogę instalować zewnętrznych aplikacji ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Sprawdza się tutaj stacja dokująca (to już prywatny zakup) i dzięki temu wszystko mam do niej podpięte i tylko stacje podpinam USB do laptopa