Aktywne Wpisy

ciekawehistorie +1120
Dzień dobry,
Nazywam się Tomasz Czukiewski. Jestem dziennikarzem i autorem kanału historyczno - społecznego: CiekaweHistorie
Nigdy nie robiłem q&a a jeśli je robić to w miejscu gdzie wszystko się zaczęło. Prawie dokładnie pięć lat temu (styczeń 2018) dzięki wykopowi mój pierwszy film "Głos Hitlera" zdobył duży zasięg, co dało mi niezbędną motywację do robienia następnych filmów.
Jutro
Nazywam się Tomasz Czukiewski. Jestem dziennikarzem i autorem kanału historyczno - społecznego: CiekaweHistorie
Nigdy nie robiłem q&a a jeśli je robić to w miejscu gdzie wszystko się zaczęło. Prawie dokładnie pięć lat temu (styczeń 2018) dzięki wykopowi mój pierwszy film "Głos Hitlera" zdobył duży zasięg, co dało mi niezbędną motywację do robienia następnych filmów.
Jutro

źródło: Fmr4UWwXwAIRETC
Pobierz
Cztero0404 +47
Nie macie może takiego wszechobecnego wrażenie, że od jakiegoś czasu jest coraz więcej dorosłych ludzi niezachowujących się absolutnie jak na dorosłego człowieka przystało powiedzmy tak w przedziale wiekowym 24-30 lat około w porównaniu do tego co było nawet jeszcze kilka lat temu? #nostalgia #logikaniebieskichpaskow #logikarozowychpaskow #spoleczenstwo #rozowepaski #niebieskiepaski
1. Na internecie nic nie ginie. Nie sztuka jest tkwić w błędach przeszłości, a sztuka jest wyciągnąć z ich wnioski, naprawiać swoje błędy i się z tego śmiąć.
2. Przecież #famemma #rafatus #danielmagical #patostreamy i inne podobne są poświęcone patostreamom. Ja udzielając wypowiedzi i opowiadając moją historię w książce Pato&Influancerzy autorstwa Mariusza Sepiolo wystarczająco przestrzegłem przed skutkami brnięcia w patostreamy. Mało tego polecam tą książkę rodzicom, żeby się edukowali i chronili swoje pociechy przed złem internetu. To i tak dużo.
3. Przecież patologia nie skończy się dopóki rządzący nie wprowadzą radykalnych zmian, ograniczając anonimowość w internecie i wprowadzą cenzurę, a do tego są potrzebne zmiany w konstytucji. Wdg mnie społeczeństwo należy edukować, edukować i jeszcze raz edukować!
4. Zawsze miałem nieszablonowe myślenie i to, że dojrzałem i poszedłem do przodu w moim życiu to nie oznacza, że nie mogę się odkleić i pośmiać się z tej całej otoczki. Ja nie jestem żadnym społecznikiem i uważam, że uznanie należy mi się chociaż z tego powodu, że nie odcinam kuponów z przeszłości jak magical, zarabiając na głupocie, tylko reprezentuję na moich Social mediach pozytywne i dobre wartości z których nie mam nawet na zupkę chińską. Pracuje jak każdy normik mając łatkę publicznego patusa, co nie jest łatwe.
5. Miałem napisać średnio, ale po chwili zastanowienia to w ogóle nie interesuje mnie ból nieszczęśliwych ludzi. Dla mnie liczy się kim jestem w moich oczach, a 38mln spojrzeniom w Polsce i 25mln za granicą i tak nie dogodzę. Jestem na stronie ze śmiesznymi obrazkami tak jak napisałem w punkcie 1 - żeby się pośmiać. Kiedyś ludzie śmiali się ze mnie jak pajacowałem i mimo wszystko cierpiałem, a teraz ja się śmieję z siebie z wtedy będąc w innej mentalnej pozycji. Ja nie zniknę z Internetu i już nie pozwolę na mówienie o mnie z jakimiś plotkami, pomówieniami i oczernieniami. Jak już mamy o mnie gadać to mówmy całą prawdę.
6. Nie jestem żadnym przykładem. Niech nieszczęśliwi ludzie wyciągną z tego inspiracje i wnioski. Wy też zasługujecie na szczęście nie mając nic.
7. Nie chce mi się powtarzać i proszę tutaj link do filmu „Spowiedź Rafatusa“. Tam są odpowiedzi na wiele nurtujących i ciągle powtarzających się waszych pytań.
https://youtu.be/YOyip0MI-t4?si=_YzZKN89XRNVK7QW
8. Jak komuś przeszkadza moja obecność na tym forum to proszę o dodanie mnie na czarna liste. Problem rozwiąże się sam.
9. Czy jest mi wstyd? Nie. Odkąd przepracowałem, uświadomiłem sobie i zrozumiałem ile sytuacji, rzeczy i osób niezależnie ode mnie miało wpływ na to jak pokierowałem swoje życie, to szkoda mi czasu na wstyd. Skupiam się tu i teraz.
10. Mam swoje zasady, już nie chowam głowy w ręce. Jestem wojownikiem światła oraz świadomym niewolnikiem matrixu. Jestem osobą lojalną dla ludzi lojalnych, nie myślę nawet o postawieniu świni dla sojuszników. Jestem zwykłą ku#%7a dla drwali, co chcą mi podstawić kłody pod nogi. Już nigdy nie będę obserwował i milczał jak ktoś próbuje zniszczyć mój byt.
#budda #rafonix #proboszcz #lordzik #papasmerfik #gural #elagawin #bystrzaktv
Jakiegokolwiek wysiłku byś nie włożył w wyjściu na prostą, to pamiętaj, że po prostu wróciłeś do punktu wyjścia. Tylko tyle i aż tyle.
A używając sformułowań "...uważam, że uznanie należy mi się..." albo "Niech nieszczęśliwi ludzie wyciągną z tego inspiracje i wnioski", to jednak mam
Gościu wyszedł z nałogu, bycia patologią i generalnie dnem społecznym.
Mógłbym mu nawet wybaczyć jakby tutaj nagabywał ludzi na dołączenie do świadków Jehowy.
źródło: temp_file505251325518302181
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez autora