Aktywne Wpisy
wpisztutajnick +1273
Przyjaciółka ma 7 letniego syna - wymieniałem jej ostatnio gniazdko i młody przyleciał mi świecić latarką. Nawet nie wiecie z jaką satysfakcją zapytałem go czy świeci mi czy sobie
#dzieci #starypijany
#dzieci #starypijany

MonazoPL +49

- #cyberfolks nie daje już możliwości założenia kolejnego hostingu seo a poza tym ceny lecą tam w kosmos + dodatkowe opłaty za zmianę wersji php
- #seohost - dobry, ale drogi - potrzebowałbym z 50 GB a tam już mnie to wyniesie prawie 300 zł / miesiąc
- #neteasy - tu mam za 300 zeta na rok, ale jakość usług jest łagodnie mówiąc... słaba. Backupu nie można zlecić w ciągu dnia (!). Jest komunikat że będzie powiadomienie jak się skończy, ale support mi napisał, że zlecać backupy można tylko po północy do rana, bo inaczej nie trafiają do kolejki. Nie można też backupów kolejkować, trzeba wiec siedzieć do nocy by je odpalić - bez sensu rozwiązanie. Do tego limity straszne - nie mogę małej strony zaimportować przez Updrafta (Wordpress), bo przez limity po minucie czy dwóch plugin przestaje reagować. Z wp-cronem też problemy... a ostatnio nie mogłem oglądać swoich stron, bo dostałem blokadę na IP za błędne logowanie na FTP.
Tak więc - polecicie coś z DA, 50 GB i najlepiej poziomem resellera?
#hosting #serwery #seo #pozycjonowanie
Kontaktowałem się z seohost i LH.pl ale w seo troche mnie zignorowali mimo że mówiłem ilu klientów chce przyprowadzić, pokazywałem maile do Zenboxa -
Chyba myślimy o dwóch różnych rzeczach - mi zależy na hostingu kilkudziesięciu zaplecz na różnych adresach IP.
Też ostatnio szukałem hostingu dla klienta i ogólnie zrobił się dramat. Jedyne co znalazłem w głównej mierze polecanego to:
- ovhcloud. com
- dhosting. pl
- lh. pl - ale tu już się zrobiło drogawo
-