Wpis z mikrobloga

@Lewusx: po co robisz nogi? przecież na nich chodzisz! Klata ma być duża, dobrze wygląda góra. Nogi są tylko od chodzenia na siłownię.

Sylwetka V z prawej połączona z nogami z lewej, byłoby perfecto!
  • Odpowiedz
  • 1
@SC10n: No jak Ty widzisz przodem jakie gościu ma czworoboczne to możemy już skończyć rozmawiać, to idealnie pokazuje jak się znasz na tym o czym piszesz. xD
  • Odpowiedz
szkodliwa to jest ekipa wk która udaje naturali, tutaj jawnie jest napisane że lecą wszystkie środki świata

@Kreation: Szkodliwe jedno i drugie. Karykatura i kultura atencji za wszelką cenę. Żałosne jest to wrzucanie zdjęć na wykop żeby paru nonejmów polizało po fiucie. Niczym się nie różni od wspóczesnego e-k-------a.

Nazywajmy rzeczy po imieniu
  • Odpowiedz
@Glos_z_sali: Nie zgodzę się, sam kłuję dupę, choć wątpie czy chociaż w 1/5 tak jak zawodowcy. Każdy ma swoje życie do przeżycia. Co obchodzi Lewusa, czy jego podopiecznego, co gówniary małolaty będą sobie wyobrażały, gdy ich zobaczą? Mają zrezygnować ze swojej największej pasji, która napędza ich życie, bo dziewczyna, czy chłopczyk, będą mieli zakrzywione postrzeganie dobrej formy? A co ich obchodzą obce dzieci? No bez żartów. Jeszcze powiedz, że kasę,
  • Odpowiedz
  • 0
@Lewusx chodziło mi o mięśnie nóg z przodu i rzeczywiście pomieszalem nazewnictwo. ale do oceny wizualnej wystarcza mi oczy. chwalisz się że gość pod Twoim okiem nabrał po dwóch latach 10 kilo masy mięśniowej a jedyne na tych zdjęciach co widać to że facet ma mniej włosów, bardziej dowalone mięśnie nóg i jest bardziej czerwony.
  • Odpowiedz
@Akuzativ94: Dopóki nie wklejasz zdjęć, reklam i nie nakłaniasz w taki czy inny sposób do takiego procederu, to rób ze swoim życiem co chcesz. Może kiedyś przyjdzie refleksja.
Jeśli gonisz za atencją i promujesz swoje "usługi" jak OP, to stajesz się szkodnikiem, tworzysz błędne normy, złą kulturę. Jesteś jak k---a która mówi młodym laskom, że ruchanie się na lewo i prawo jest takie super.
  • Odpowiedz
@Glos_z_sali: rzucasz k-----i na prawo i lewo, obrażasz dookoła, a zamiast wywoływać tym jakąś powagę, wywolujesz uśmiech na twarzy.
Porównywać k------o do trenera personalnego, który przygotowuje świadomych podopiecznych, z wieloletnim stażem do profesjonalnych ZAWODOW KULTURYSTYCZNYCH to już w ogóle wyższa szkoła jazdy. Czysta, niczym niezmąconą żółć się z ciebie wylewa, może kiedyś też to zauważysz.
  • Odpowiedz
  • 0
@SC10n: No jak nie widzisz to trudno, ja za Ciebie nie zobaczę, ważne że większość ludzi jednak widzi, a ja mam zajebistą reklamę. :)
  • Odpowiedz
@Lewusx: dziś właśnie zacząłem po 20 latach przerwy przygodę z siłownią. Kupiłem se hantelki, 10kg na początek. No i jak ładowałem je do auta to coś mi strzeliło w plecach i se potrenowałem. A miało być tak pięknie. No nic to. Jutro spróbuję je odpakować i zobaczę na co mnie stać.

#zalesie #chwalesie
  • Odpowiedz