Wpis z mikrobloga

@Lewusx: widać sporą różnicę, kto nie budował mięśni, ten nie wie ile to jest roboty na treningach i przy żarciu. Ale chłop czerwony się ostro zrobił, a światło identyczne więc to nie tego wina. Ciśnienie to tam ogarnięte jest? xd
  • Odpowiedz
@Lewusx: Dobrze to wygląda.
Waga, wzrost? Podejrzewam że nie specjalnie dużo, bo typowi sama budowa robi robotę tak, że każdy kilogram mięsa widać bardziej niż u przeciętnej osoby. Powinien w to iść, bo predyspozycje mega.
  • Odpowiedz
Tak szczerze mówiąc, to mnie się nie podoba. Już w stanie "przed" było za-dobrze, teraz powoli wychodzi karykatura.

Ale to piszę ja, 40-letni suchoklates z brzuszkiem. W sumie to nie mnie ma się podobać :).

Jeżeli pan ze zdjęcia jest zadowolony, to gratuluję sukcesu i życzę mu jak najlepiej.
  • Odpowiedz
  • 2
@przybywam_z_przeszlosci: Tak, dobrze zauwazyles. :) (ale nie jest to jakies widoczne normalnie jak jest w ciuchach)

@RandomowyMirek Pan ze zdjecia zadowolony, a takie karykaturalne sylwetki sa od nas wymagane po prostu, tak mamy wygladac na scenie. Zajrzyj na poprzednie posty i moja sylwetke, to dopiero karykatura. :)
  • Odpowiedz