Aktywne Wpisy

Miguelos +87
Może mi ktoś wytłumaczyć dlaczego w latach około 2013 - 2015 było PEŁNO kobiet w wieku mniej więcej 18 do 25 lat które ważyły mniej niż 50 kg a teraz ze świecą takiej szukać? Czy to po prostu kwestia wszechobecnego wmawiania body positive (czytaj: wp*erdalanie żarcia i bycie grubasem jest dobre)? Takich ślicznych chudzinek o nogach niczym zapałki było pełno, dosłownie na każdym rogu. Teraz znaleźć jakąś poniżej 60 kg to cud

źródło: fsdsfsdfs
PobierzMirki mam problem, ale chyba ze sobą. Do rzeczy. Mam 34 lata i od prawie roku jestem z dziewczyną (28). Jak to w IT zarabiam bardzo dobrze, bo pomimo mieszkania w Toruniu pracuje od 10 lat zdalnie dla korpo ze stolicy. Moja dziewczyna natomiast zarabia lekko ponad minimalną i raczej nie ma dużych szans na większe zarobki z uwagi na rynek pracy w tym mieście. Ja mam już prawie spłacone mieszkanie i
https://dorzeczy.pl/unia-europejska/675310/musk-zrobi-wywiad-weidel-urzednik-ue-laskawy-ale-ostrzega.html
Na zdjęciu Thomas Regnier.
#cenzura #lewica #komisjaeuropejska #polityka #elonmusk #bekazlewactwa #uniaeuropejska
źródło: Thomas_Regnier1
Pobierz1. brakuje informacji o tym że AfD jest prokremlowska
2. brakuje informacji że część członków AfD ma roszczenia terytorialne względem Polski
3. brakuje informacji że Weidel jest lesbijką i walczy o to żeby w całej europie homoseksualiści mogli bez strachu chozić po ulicach za ręce i adoptować dzieci (to by chyba zawał mózgu wywołało u polskich prawicowców)
Generalnie poziom OdRzeczy stabilny jak zawsze
Komentarz usunięty przez moderatora
Jest fundamentalna róznica między prorosyjskim wektorem AfD czy komuchów z Die Linke a pronatowskim CDU/CSU. W SPD też mocno otrzeźwieli w ciągu dwóch ostatnich lat, nawet mimo słabego kanclerza.
Przypomnij mi reakcję tego "pronatowskiego" cdu w 2014r. na napaśc rosji na Ukrainę? Przypomnij mi ile razy cdu spelniło wymagane przez NATO 2% wydatków na obronność? Przypomnij mi jak nazywał (a raczej nazywała się) ich minister obrony i w jakim stanie zostawiła ich siły zbrojne (to jest zdanie obecnego ministra w niemieckim rzadzie a nie piswoska opinia więc uprzedzam twoje jęki). no i w
@recznik_z_ikei: nie, nie wszystko jest pisowskie. Ale "uga buga niemce zue" jest esencjonalnie pisowskie jak Andrzej Rosiewicz.
Sytuacja międzynarodowa się zmienia. Na szczycie w Helsinkach Trump powiedział że "ufa swojemu przyjacielowi Wladimirowi bardziej niż amerykańskim agencjom wywiadowczym". Liczę że to też uległo zmianie, tak jak polityka