Aktywne Wpisy

WielkiNos +138
Mireczki potrzebna wasza pomoc. #p0lka po menopauzie sprowadziła do Polski na 3 miesiące oszusta materialnego z Nigerii, którego urząd wydalił z kraju, bo najwidoczniej jedno spojrzenie na nich i wiadomo, że to nie ma żadnego związku z miłością, ale kobieta za nim tęskni i zbiera na jego bilet.
Dołożycie?
#pomagajzwykopem #mokebe #imigranci #przypadkowymurzyn #milosc
Dołożycie?
#pomagajzwykopem #mokebe #imigranci #przypadkowymurzyn #milosc

źródło: temp_file2109979782380570407
Pobierz
Caracas +119
Mój dobry kolega (w sumie przyjaciel), który dostał od rodziców mieszkanie na studiach bez kredytu + jego obecna żona to samo.
Nigdy nic nie wynajmował a na studiach utrzymywali go rodzice.
W prezencie ślubnym dostali od rodziców działkę, którą potem sprzedali za 160k mówi mi, że powinienem w końcu spłacić ten kredyt hipoteczny na dom (po 10 latach spłacone 65%) i zacząć inwestować w nieruchomości jak on bo to łatwe i zacząć
Nigdy nic nie wynajmował a na studiach utrzymywali go rodzice.
W prezencie ślubnym dostali od rodziców działkę, którą potem sprzedali za 160k mówi mi, że powinienem w końcu spłacić ten kredyt hipoteczny na dom (po 10 latach spłacone 65%) i zacząć inwestować w nieruchomości jak on bo to łatwe i zacząć
#nvidia #komputery #pcmasterrace #amd #radeon
źródło: smutne_meme
PobierzOptymalizacja do d--y. Ale to jest jakaś droga do tego aby gry wychodziły częściej.
Tak samo ray tracing, path tracing. Mniej roboty przy ręcznym opracowowywaniu światła w grze jak do tej pory.
Ja tam wolę aby wychodziło więcej gier i były tańsze w produkcji bo będzie z czego wybrać. Nawet jeśli niestety optymalizacja ucierpi i trzeba będzie zupgradować sprzęt.
Ja to wolę kupować przeterminowana żywność bo jest tańsza i dzięki temu mogę jeść częściej ( ͡º ͜ʖ͡º)
No na UE5 jest ten z-----y lumen jeszcze.
@10129 jak dobrze rozumiem grafiki od AMD to 9070 jest odpowiednikiem 7900 xtx, jak AMD nie poprawiło wydajności RT to mogą oni walczyć jedynie jakimś 4070. FSR 4 ich nie uratuje, może teraz jak dokleili układy od akceleracji AI to mogą być fajnymi kartami pod lokalne LLMy, jeszcze jakby TDP było niskie.
@krzywy_kanister przeraża mnie ilość fanbojów nvidii (stawiam orzechy
właśnie nie. 9070 ma być pomiędzy 7900gre a 7900XT. okolice 4070Ti
Teraz obecnie siedzę na AMD 7800X3D i RTX 4090, i nawet pograłem tydzień czasu z 4080 ale wolałem dopłacić bo na dużym
@raven4444: Może i tak, ale płacę teraz 100 zł/mc za Ultimate i gram w CP2077 i Indiana Jones na ultra wszystko łącznie z path tracingiem i experience jest jak granie natywne. Super jakość streama (4k) i zero lagów. Jakbym kupił sprzęt do grania to wyszłoby 15 tysięcy i jeszcze za prąd dodatkowe kilkadziesiąt zł co miesiąc.
@haabero: Mam obecnie Xbox One X i myślałem długo nad zakupem Xbox Series X albo PS5, ale tak szczerze to są to konsole które na dzień dzisiejszy pozwalają co najwyżej na średniej jakości grafikę. Trochę mnie to nie satysfakcjonuje kupować konsolę, która już na starcie nie wyciągnie za wiele. Wolę poczekać na kolejną generację, a w
@przegro_pisarz: Jest Intel i AMD, ale jak uderzasz w coś więcej niż przeciętny komputer to zostaje karta od zielonych.