Aktywne Wpisy

thorgoth +111
Maciej Rybus wraca do Polski. Pilkarz ktory ostatnie lata spędził w Rosji, wraca na rodzime boiska.
Po tym jak jego kariera zaczela przygasac, jego żona Lana Rybusova wniosła sprawę o rozwód. Ostatecznie polski piłkarz został pozbawiony wiekszosci majątku, a takze praw do kontaktu z dziećmi.
Obecnie, aby zdobyć środki do zycia, oferował swoje usługi klubom trzecioligowym. Pomocną dłoń wyciągnął jego byly klub Pelikan Łowicz, ktory podpisał z zawodnikiem dwuletnią umowę. Wg nieoficjalnych
Po tym jak jego kariera zaczela przygasac, jego żona Lana Rybusova wniosła sprawę o rozwód. Ostatecznie polski piłkarz został pozbawiony wiekszosci majątku, a takze praw do kontaktu z dziećmi.
Obecnie, aby zdobyć środki do zycia, oferował swoje usługi klubom trzecioligowym. Pomocną dłoń wyciągnął jego byly klub Pelikan Łowicz, ktory podpisał z zawodnikiem dwuletnią umowę. Wg nieoficjalnych
źródło: 1000016251
Pobierz
PREZYDENT POWIEDZIAŁ ŻE JEST KRYZYS MĘSKOŚCI INCELU, SŁYSZAŁEŚ? PREZYDENT POWIEDZIAŁ!
#p0lka #logikarozowychpaskow #tinder #blackpill
#p0lka #logikarozowychpaskow #tinder #blackpill

Schodząc robiło już się ciemno bo było po godzinie 16, nikogo już na szczycie nie było i sami się już spieszyliśmy żeby zejść jak jest jeszcze widno, a po drodze udało się natrafić na rodzinkę z dziećmi która w adidasach i butach na obcasie wchodziła na górę bez żadnych raków. Niecałą godzinę później było już ciemno. Była to moja pierwsza wycieczka w góry i uważam, że wejście na Sarnia Skałe bez raków jest niemożliwe. Jeśli chcesz wejść bezpiecznie to musisz mieć raki. Wydaje mi się, że na szlaku nie ma o tym informacji, a moim zdaniem powinna być tabliczka, że wejście wymaga raków. #tatromaniak #gory
Idąc Twoim tokiem myślenia to na każdym kubku, czy talerzy w restauracji powinno być ostrzeżenie, że podane jedzenie jest gorące :v
Idziesz w góry, to bądź przygotowany na każde warunki.
Co do debili zjeżdżających na czymkolwiek z góry to szkoda szczępić ryja bo i tak nic nie zrozumieją.
Jak raz nadzieją
@quescik1 Zdaję sobie z tego sprawę dlatego się nie odzywałem i nie kazałem tym ludziom z dzieckiem zawracać, bo w końcu są dorośli i mają rozum, ale m.in dla jakiegoś procenta takich ludzi tabliczka spowodowałaby że zawróciliby.