Wpis z mikrobloga

Jaka była dieta gnika? A no waśnie, zamiast przy problemach wątrobowych jeść kisiel z tartym jabłkiem albo owsiankę, makak dogadzał sobie frykasami z głębokiego oleju, zamawiał cieżki żarcie z knajp, kupił frytkownice, między czasie robił czeleny z finalem jedzenia ostrych papryczek, zalewał to gorzału a jeszcze wcześniej smakował rarytasami z kosza gdzie jego zdaniem wyrzucano tylko rzeczy po terminie.
A błąd.
Bo do takich sklepów przychodzą również e-maile że jakaś partia jedzenia musi zostać wycofana bo w mięsie wykryto bakterię.
Albo musi zostać wyrzucona bo w zbiorniku jakimś tam wykryto zmielone szkło.
Co w tym czasie robił uszatek? Otwierał lodówkę, nagrywał komory wypchane po brzegi tym jedzeniem wyśmiewając widzów pytał kto jest górą, a kto dołem.
Żeby było ciekawiej kiedy już forsy na jedzenie nie brakowało przełyk był doszczętnie załatwiony.
Amelka też kokosòw nie miała, szkoda było czasu na obieranie ziemniaków więc wrzucał do gara tylko klutki, mieszał sos z torebki jaki popadnie a potem jazda leżeć pod ścianą na materacu.
A sam w tym czasie szukał mikrofonu i monitora do tworzenia gniotów.
Gdy okazało się że zmienił kolor na żółty, w szpitalu wycinali mu kichy nagle zgrzeczniał.
Już nie byliśmy sioty totane, składał życzenia wesołych świąt, miłej nocy, trzymajcie się.

No to trzymaj się sioto totana, my na gòrze ty na dole.

#bonzo #patostreamy
  • 4
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@StrefaMroku: W punkt. Uszatemu jak zaczynało się robić niemiło koło d--y to zawsze robił się grzeczny i milutki. To była menda która bez mrugnięcia okiem zrobiła papa Amelce, dostał to na co zapracował. Pozdrowienia
  • Odpowiedz
@StrefaMroku @Melinaos @Denaturovsky dużo uwagi poświęcasz jedzeniu, osobiście jednak sądzę, że to głównie a-----l go zabił. Od lat przyjmuję wysoce toksyczne leki, które demolują mi wątrobę. Z tego tytułu przy każdej wizycie po kolejną receptę muszę mieć komplet badań. Moją dieta to też często fast foody, smażenina i inne frykasy obłożone fatwą przez dietetyków. Przez bardzo długi czas było jednak wszystko w najlepszym porządku.

Dopiero kiedy kilka miesięcy temu
  • Odpowiedz