Aktywne Wpisy

SzeryfInternetuff +161
Z ciekawości przeglądałem stare zdjęcia i jestem trochę w szoku jak mocno mi się udało schudnąć przed rok
Zacząłem odchudzanie 08.04.2024 roku
Waga początkowa:100KG
Waga końcowa:78KG(stan na dzień 12.04.2025)
Co zrobiłem, że tyle schudłem ?
Głównie to mocne ograniczenie fast foodów, słodyczy a jak już mnie brało na coś niezdrowego, to robiłem dzień niezdrowego żarcia, ale potem to spalałem. Uczęszczałem też na treningi krav magi, które też mi sporo pomogły spalać KCAL i bardzo dużo jazdy
Zacząłem odchudzanie 08.04.2024 roku
Waga początkowa:100KG
Waga końcowa:78KG(stan na dzień 12.04.2025)
Co zrobiłem, że tyle schudłem ?
Głównie to mocne ograniczenie fast foodów, słodyczy a jak już mnie brało na coś niezdrowego, to robiłem dzień niezdrowego żarcia, ale potem to spalałem. Uczęszczałem też na treningi krav magi, które też mi sporo pomogły spalać KCAL i bardzo dużo jazdy

źródło: image
Pobierz
Piotrek7231 +213

źródło: GoWcibRWYAAHY8U
PobierzOcena
- 1 4.2% (76)
- 2 3.1% (56)
- 3 8.5% (155)
- 4 17.8% (322)
- 5 66.4% (1204)
Zapraszam do artykułu
Najciekawsze miejsca w Goteborgu:
- Universeum, czyli ciekawe centrum poświęcone nauce.
- Piękny park Slottsskogen, gdzie zobaczyć można foki, łosie, pingwiny i inne zwierzęta
- najstarsza dzielnica Haga
- Twierdza Skansen Kronan
- słynna szminka, czyli budynek Lilla Bommen o wysokości 86 metrów
- miejska palmiarnia (dostępna za darmo)
- Muzeum Historii Naturalnej
#antekpodrozuje #podroze #podrozujzwykopem #europa #szwecja #goteborg #turystyka #ciekawostki #architektura #zainteresowania
------------------------------------------
Jeśli chcesz być na bieżąco z moimi znaleziskami to zapraszam do śledzenia hashtagu #antekpodrozuje
Jeśli chcesz, żebym Cię wołał w przyszłości, to zostaw plusa pod odpowiednim komentarzem poniżej :)
źródło: 422062295_951475746341957_1696135210767797096_n
PobierzTreść została ukryta...
Treść została ukryta...
- Gbg jest miastem bezgotówkowym, trudno będzie zapłacić za coś gotówką. Najlepiej mieć mastercard z Revo, bo Visa parę razy się wykrzaczyła
- Jak się podróżuje we dwójkę to Bolt na lotnisko jest tańszy niż Flyggbuss + ew. bilet na autobus
- Jak się nie przyjeżdża w lato to na 100% będzie padać i WIAĆ. Jak to mówią Szwedzi - nie ma złej pogody, są złe
@antekwpodrozy: dla mnie najbardziej znane jest z Eurobiznesu ( ͡° ͜ʖ ͡°)