Wpis z mikrobloga

@Erravi: No i szybki research i miałem rację
5070 jest porównywalny do 4070, jest niewiele mocniejsza ALE słabsza od 4070 Super xD

Więc co ma myśleć użytkownik 4090, która jest o wiele potężniejsza od 4070?
Nic, bo to nic dla niego nie zmienia
MePix - @Erravi: No i szybki research i miałem rację 
5070 jest porównywalny do 4070,...

źródło: IMG_1278

Pobierz
  • Odpowiedz
@MePix: No ale 28 GHz pamięci ( ͡° ͜ʖ ͡° )*:XD macie tutaj 4070 super + 5%

Nvidia się upasła jak niegdyś Intel, który przez lata wydawał w taki sposób produkty + jakiś mały %
  • Odpowiedz
@Erravi: 5070 jak 4090... o ile na 5070 używasz "multi frame generation in 4x mode" nie w native resolution bez żadnych upscalerów
R187 - @Erravi: 5070 jak 4090... o ile na 5070 używasz "multi frame generation in 4x ...
  • Odpowiedz
@R187: a ktos teraz nie uzywa frame generation i upscalerów? przeciez nie widac prawie zadnej roznicy wiec DLSS jest kozak, zaluje ze we wrzesniu kupilem 4070ti super bo moglem poczekac ;/
  • Odpowiedz
Cena nowych kart jest co najmniej dwukrotnie zawyżona. Płacić tyle siana za średnią półkę. Ale dopóki są chętni tyle płacić, to mogą podnosić, jak im się podoba.
  • Odpowiedz
@Fiodooor

@R187: a ktos teraz nie uzywa frame generation i upscalerów? przeciez nie widac prawie zadnej roznicy wiec DLSS jest kozak, zaluje ze we wrzesniu kupilem 4070ti super bo moglem poczekac ;/

Ty nie żałuj tylko graj, zamiast oglądać klikbejty i nędzny marketing.
Ja dalej jadę na 3080Ti, która kupiłem nie powiem za ile, i zwyczajnie przestałem się interesować. Zacznę znowu jak wyjdzie jakaś gra, w którą bardzo będę
  • Odpowiedz