Aktywne Wpisy

shaelix92 +435

źródło: targi_beauty
Pobierz
mirko_anonim +25
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Nie chcę wam wszystkim psuć humoru, ale to jest koniec zarobków w IT, jakie znaliśmy do tej pory. Nie wiem, czy wy ty tego nie widzicie czy udajecie, że nie widzicie? Dopiero co ktoś wrzucił wpis, że nie mógł znaleźć pracy bo 180 CV na jedno stanowisko. Jest nadpodaż programistów, firmy częściej zwalniają niż rekrutują, więc będzie wolnych rąk do pracy coraz więcej. Teraz nikomu się to w
Nie chcę wam wszystkim psuć humoru, ale to jest koniec zarobków w IT, jakie znaliśmy do tej pory. Nie wiem, czy wy ty tego nie widzicie czy udajecie, że nie widzicie? Dopiero co ktoś wrzucił wpis, że nie mógł znaleźć pracy bo 180 CV na jedno stanowisko. Jest nadpodaż programistów, firmy częściej zwalniają niż rekrutują, więc będzie wolnych rąk do pracy coraz więcej. Teraz nikomu się to w
MOSKIEWSKI ZARZĄD PIECÓW KREMATORYJNYCH
Nogińsk, Zgruzowanych 200
WEZWANIE
W związku z tym że towarzysze obywatele @Stabilizator oraz @Grooveer osiągneli już nieprzydatność operacyjna i wypili wystarczającą ilość alkoholu przypadającą na rosyjskiego obywatela, zgodnie z radziecka normą IŁ-207 i stali się zbyteczni dla społeczeństwa i uciążliwi dla otoczenia, w myśl dekretu o specoperacji towarzysza prezydenta FR z dnia 28.01.2024 r. , towarzysze obywatele winni zgłosić się osobiście w tutejszym krematorium w ciągu siedmiu dni od daty niniejszego wezwania przy piecu nr. 4 celem poddania się sproszkowaniu. Spożycie alkoholu i innych substancji wybuchowych przed spaleniem surowo wzbronione! Zabrania się hałasowania i wydawania nieprzyjemnych odgłosów aż do całkowitego zakończenia obróbki termicznej Ob.winni zabrać że sobą:
dowód osobisty
wiązkę suchego chrustu
k--s lub inny materiał palny w ilości 0,5 na jeden kg masy ciała
pojemnik na popiół ( pudełko po landrynkach ).
100 tys rubli na koszty manipulacyjne.
Przed przybyciem należy :
umyć nogi i wyprać onuce
zostawić w domu protezę zębową
pożegnać się z koljegami pijakami.
Możliwość odwołania od niniejszego wezwania nie istnieje.Sprawę należy traktować poważnie i z pełną świadomością konsekwencji, które zostaną zastosowane wobec towarzyszy obywateli w przypadku zignorowania wyżej wymienionego wezwania.
DYREKTOR KREMATORIUM I FABRYKI NAWOZÓW SZTUCZNYCH
Иван Попел #patostreamy
to nie autorski tekst autora tamtego listu, ten tekst listu już dawno był znany i używany
@SUBAGAZI: xDDDDD