Wpis z mikrobloga

• 0
@kiszczak: cały czas wychodzę z strefy komfortu i pracuje nad swoimi traumami. Nie ma co w nich siedzieć. Trzeba z nimi walczyć. Ja już i tak bardzo dużo do przodu poszedłem. To, że teraz żyję jak na człowieka przystało i staram się być dobrym to nie znaczy, że mam być dla wszystkich miły oraz, że nie mogę się odkleić i pośmiać. Grunt to nikogo nie krzywdzić. Ale to mówię każdy
  • Odpowiedz
@Rafatus69 Jezu, czy Ty poważnie uważasz, że wdawanie się w ogóle w internetowe dramy to praca nad sobą i wychodzenie ze swojej strefy komfortu? Zmień psychologa, bo ten Cię oszukuje...
  • Odpowiedz
@Rafatus69: już Ci mówiłem chłopie, że mnie pomyliłeś z tym Adamem czy jakoś tak xD. Dalej do ciebie nie dociera to. Odstaw te leki bo ci nie pomagają jeśli do ciebie prosty przekaz nie dociera.
  • Odpowiedz
@Rafatus69 Nie jestem tutaj, by udzielać bezpłatnych porad. Psycholog powinien wyjaśnić Ci mechanizmy według których działasz, a jeśli tego nie robi, zmień go czym prędzej.
  • Odpowiedz
@Rafatus69 ah, tęsknię za klimatem świąt z roku 2017, te lampki na ścianie, te kolędy w tle. Człowiek się niczym nie przejmował, oglądał, śmiał się, przeżywał, czasami jak Platynov vloga zapuścił, to też się oglądało. A teraz? A teraz federacje i pozytywny content
  • Odpowiedz