Aktywne Wpisy

mug3n +8
I ktoś mi powie, że to ma sens. Że nad Bałtyk warto jechać. Lemoniada za 50 zł. Za około 400~500 zł mam obiad na wypasie w Chorwacji albo we Włoszech dla 4 osobowej rodziny. Za 200-300 zwykły a za podobne ceny jak w Polsce można się wyżywić we własnej kuchni w wynajętym apartamencie. Gdzie Rzym a gdzie Krym? #polskiemorze #baltyk #jprdl #podroze #urlop
źródło: 514123953_24753392570928995_8272662642818794933_n
Pobierz
szarytkarz +124
I to jest życie
źródło: temp_file1396047607957328197
Pobierz

Kolejna rzecz: nie ma drugiej takiej organizacji, która za darmo angażuje szkoły, służby,
Komentarz usunięty przez moderatora
Może inaczej: Przychodzisz do piekarni i mówisz: płacę za chleb, proszę aby był jutro na rano.
Przychodzisz rano i słyszysz: nie mamy pana chleba, bo pana pieniądze wydaliśmy, ale jak pan zapłaci jeszcze raz, to mogę panu dać pół chleba, a drugie pół zabieram, a tak swoją drogą mam na imię Jurek - tym jest WOŚP
@Basiura89: Oczywiście nie masz na to p---------e grama dowodu bo jesteś tylko npecem zaprogramowanym na opluwanie jadem wośpu
Sklej japę fajnopolaczku, klaszcz uszami wrzucając do puszeczki i dalej pozwalaj się dymać
Beka z ciebie kasztaniaku bezrozumny xD
Poza tym nawet jeśli Jurek Owsiak miałby być milionerem dzięki swojej pracy to jakoś mocno mi to nie przeszkadza biorąc pod uwagę to, jak duża część kasy jest przeznaczana na odpowiednie cele.