@AndyMoor: On jasno mówi co bierze i dlaczego nie każdy powinien. Ludzie niepracujący fizycznie mają problem zrobić nawet 2k kroków dziennie. Jakikolwiek ruch to dobra rada dla przeciętnego człowieka ruszającego dupę z fotela tylko jeśli zostaje zmuszony.
@Poemat: Nie znam tego paradoksu. Rady przyjmuje się od najlepszych - nawet jak jesteś ziutkiem, co ma dwie lewe ręce. Tyle że ten najlepszy musi wziąć poprawkę na to, że to nie jest sport wyczynowy, a dla zdrowotności.
@lojawyk: dobra widzę że przesadziłem, gość ma całkiem ładną sylwetkę, nie widziałem go na takim docięciu. Sądziłem że ma gorsze "geny" - szerszą talie.
tak czy inaczej widać niedociągnięcia - dysproporcję. Albo słabo pozowanie.
Widać też to o czym wspominałem wcześniej(widziałem gdzieś na jego filmie) -> nie ma genu do klatki(wąska i płaska) i ma wysoko zaczepione najszersze przez co ciężko będzie zrobić
W sumie to fajnie mają te kobiety. Wbijasz na streama, pijesz za darmo, a potem jeszcze wytaczasz sprawę w sądzie i wpada luźne 20 tysięcy na konto ( ͡°͜ʖ͡°)
#mirkokoksy #silownia #heheszki
źródło: Zdjęcie z biblioteki
PobierzLudzie niepracujący fizycznie mają problem zrobić nawet 2k kroków dziennie. Jakikolwiek ruch to dobra rada dla przeciętnego człowieka ruszającego dupę z fotela tylko jeśli zostaje zmuszony.
Nikt nie osiągnie nawet 1/4 jego efektów słuchając jego rad. Troche kłamliwy obraz.
Moim zdaniem to nie takie sylwetki(naturalnie nieosiągalne) powinny być promowane wśród zwykłych ludzi.
@AndyMoor
Sport to nawyk jak mycie zębów. Albo to robisz albo nie i to wszystko.
@Sarza01: To samo mówi na swoim kanale. Nawet jak będziesz brał tyle co zawodowcy, ćwiczył i jadł jak oni, to genetyki nie przeskoczysz.
dobra widzę że przesadziłem, gość ma całkiem ładną sylwetkę, nie widziałem go na takim docięciu. Sądziłem że ma gorsze "geny" - szerszą talie.
tak czy inaczej widać niedociągnięcia - dysproporcję. Albo słabo pozowanie.
Widać też to o czym wspominałem wcześniej(widziałem gdzieś na jego filmie) -> nie ma genu do klatki(wąska i płaska) i ma wysoko zaczepione najszersze przez co ciężko będzie zrobić