Aktywne Wpisy

EnzoMolinari +32
Sytuacja sprzed chwili. Różowa wraca od ginekologa i dzwoni do mnie, że wszystko w porządku. Pan doktor nie znalazł nadżerki. Ja się pytam jaki pan doktor. Przecież ty do kobiety chodzisz. Okazuje się, że nie było lekarki, która zawsze ją bada i w zastępstwie zbadał ją doktorek. No ja p------ę jesteśmy razem od liceum. Zdjąlem jej simlocka i jestem jedynym facetem, który widział ją nago. Autentycznie chce mi się wyć z w--------a.

brubel +35
Screen z grupy osiedla, na którym mieszkam. Uwielbiam ludzi przenoszących się na wieś lub na tereny wiejskie, które de facto są wsią, ale już w granicach administracyjnych miasta i narzekających na takie rzeczy. W sumie tyczy się to nie tylko p-------------a się do rolników, ale też budowania się obok lotnisk, strzelnic itp i narzekania na hałas. Ciekawe czemu działki były takie tanie i czemu wtedy to Ci bulwo nie przeszkadzało? Może jest

źródło: temp_file876015500650161673
Pobierz
Nie czuję żebym wziął jakiś lek, nie ma żadnego "p-----------a", nie ma żadnych efektów ubocznych (oprócz zimnych dłoni i stóp, ale ja mam w pokoju może 15 stopni). Przy medikinecie miałem lekki jadłowstręt, zwiększona potliwość, czasami lekkie roztrzęsienie i zwiększenie objawów OCD, czasami blokadę emocjonalną.
Przy Elvanse jednak lepiej mi się uczy/pracuje, O WIELE mniejsza podatność na rozpraszacze (typu zostaw to co powinieneś i zobacz co tam na jakiejś stronie/odpal jakąś grę), trwa dłużej (bo 12-14h). Co prawda dopiero zacząłem brać, więc zobaczymy jak będzie później, ale ta mniejsza podatność na rozpraszacze jest zauważalnie niższa, bo na medikinecie mogłem spędzić kilka godzin na "sprawdzę tylko XYZ w 3 minuty" xD
Inny problem jest taki, że pudełeczko wielkości 2 kasztanów kosztuje 300zł, budżet i tak mam mocno nadwyrężony (jeszcze poszło 300zł na leki/kosmetyki do twarzy xD (chociaż to starczy na kilka miesięcy akurat)), i nie wiem czy będę miał na najbliższe kilka miesięcy zanim znajdę robotę (IT) ;_;
#adhd #elvanse #medikinet #psychiatria #psychologia
źródło: image
Pobierz@imperial-green: Na ten moment tylko wysoka cena, może trochę źle napisałem "Nie czuję żebym wziął jakiś lek, nie ma żadnego "p-----------a"", to jest akurat pozytyw, bo nie czuć żadnego