Wpis z mikrobloga

Czy cena wynajmu auta w Hiszpanii jest naprawdę taka niska? Jadę na trip do Malagi, gdzie chce odwiedzić Giblartar, Seville itd
BIlety autobusowe / pociągowe są bardzo drogie, a wynajem auta jakoś śmiesznie tanie. Czy to może być jakiś wałek? O.o

Wynajmowałem kiedyś auto w Czarnogórze, wspominam to świetnie. Ale zastanawiam się czy tu natrafiłem na jakiś wałek, czy serio idzie wynająć auto na 3-4 dni za mniej niż 100 zł? #motoryzacja #hiszpania #wczasy #malaga #lotnisko #transport
Yakooo - Czy cena wynajmu auta w Hiszpanii jest naprawdę taka niska? Jadę na trip do ...

źródło: lololoz

Pobierz
  • 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Zgadza się. Tylko pamiętaj żeby superdokładnie obfotografować auto zanim ruszysz - od zewnątrz i od wewnątrz (łącznie ze stanem licznika itd). Rok temu zrobiłem podobnego tripa i dopiero niedawno odzyskałem pełny depozyt bo uznali że przejechałem o 1000km więcej niż faktycznie (miałem śmieszny limit 100km/dzień - też zwróć na to uwagę). Zbieraj wszystkie kwity (za autostrady, paliwo itp). I nie wjeżdżaj do Giblartaru a zaparkuj w La Linea przed granicą.
  • Odpowiedz
@Yakooo wynajmowałem miesiąc temu, generalnie polecam DiscoverCars, jak zaznaczysz bez depozytu to masz oferty z pełnym ubezpieczeniem bez wkładu własnego i one kosztują około 400zl za 4 dni, te oferty za 100zl są z dużą kaucją i wkładem własnym w szkodzie jakby coś się stało
  • Odpowiedz