Wpis z mikrobloga

Ludzie, a zwłaszcza fajnopolaki zapominają często o tym, że rossja posiada potężne nowoczesne czołgi T-14 Armata. putin gdyby tylko chciał, gdyby tylko naprawdę chciał to nacisnąłby guzik i nowoczesne czołgi, wspierane przez droidy (które rosja też ma i może rzucić w każdej chwili!) dojechałyby do Madrytu w 3 dni. Ale mało kto myśli o tym i ukrainofile śmieją się z potęgi rossji. Boje się i trzęsę się
#ukraina #rosja #wojna
mikau - Ludzie, a zwłaszcza fajnopolaki zapominają często  o tym, że rossja posiada p...

źródło: 1000019098

Pobierz
  • 29
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mikau: xddd hehe pewnie putinowi zostały już tylko drewniane makiety i dmuchane czołgi, a jeszcze trochę i zamiast strzelać to ruscy będą kamieniami rzucac
  • Odpowiedz
@mikau: zabawne jest takie gówniarskie naśmiewanie się i lekceważenie kraju, który zajął 1/3 innego kraju i nie ma zamiaru się zatrzymywać. Może i mają gorsze czołgi ale za to mają ich tysiące sztuk xd Co za różnica czy zginiesz od pocisku z T-72 czy z T-14 Armata?
  • Odpowiedz
  • 14
@pomywacz: ludzie nie zdają sobie sprawę że putin gra w szachy 5d i gdyby się tylko wkurzył to mógłby wysłać armię robotów, t-14 i orzeszków, ale fainopolacy wola liczyć straty w jakichś czołgach typu t-72 co w wielki rossji dosłownie każdy ma w garażu
  • Odpowiedz
  • 35
@Benn: *1/5
**nikt się nie naśmiewa, to poważna sprawa. Spójrz, putin może tylko guzik nacisnąć i atomówki spadną wszędzie. boje się i trzensem się
  • Odpowiedz
Pamiętam że zaraz na początku inwazji trochę Harmat walczyło, ale zostały jakoś tak po cichu wycofane.... Ciekawe co z nimi było nie tak.
  • Odpowiedz
@mikau: no jestem ciekaw czy byłbyś taki waleczny gdyby ci przyszło siedzieć mokrym, przy ujemnych temperaturach w okopie. Wypatrując drona który zaraz może ci na łeb granat zrzucić. Pewnie wtedy też byś się naśmiewał z głupich kacapów internetowy wojowniku.
  • Odpowiedz
  • 8
@Benn: no kacapy są głupie. Tak, bałbym się bo mają atomówki, cały siem trzensem, przecież napisałem. Rozjechałby mnie nowoczesny potężny t-14 armata który wywróci do góry nogami pojęcie o sztuce wojennej
  • Odpowiedz
@mikau: co wy macie gimbusy z tymi czołgami to ja nie wiem xdd naoglądaliście się trochę za dużo różnych Wolskich i Kamizeli. Każdy czołg nawet Abrams bez wsparcia systemami walki elektronicznej przeciw dronom można sobie o kant d--y rozbić bo zostaną zniszczone pierwszego dnia wojny. Dalej p0laczki tkwicie w czasach drugiej wojny światowej. Pod tym względem armia Ukraińska przewyższa potężną NATOwską armię bolską o dekady. Idź se pograj w CSa.
  • Odpowiedz
no jestem ciekaw czy byłbyś taki waleczny gdyby ci przyszło siedzieć mokrym, przy ujemnych temperaturach w okopie. Wypatrując drona który zaraz może ci na łeb granat zrzucić. Pewnie wtedy też byś się naśmiewał z głupich kacapów internetowy wojowniku.

@Benn wy ruscy myślicie że każda wojna będzie wyglądać jak ta obecna, tocząca się pomiędzy dwiema sowieckimi republikami, słynącymi z mięsnych szturmów xd nie zapominaj że wszystkie wasze wojny od IIwś były przeciwko
  • Odpowiedz