Wpis z mikrobloga

@niewiemjakiwybrac: Oczekujesz patriotyzmu od ludzi którzy często świadomie porzucili Polskę i siedząc gdzieś w swojej nowej ojczyźnie typu UK czy Holandia sypią mądrościami na polskich mediach społecznościowych.
  • Odpowiedz
@mikau: Oczywiście, że nie ma nic wspólnego, sam juz mialem dwie propozycje i je rozważam ale znam ludzi ktorzy sobie siedzą spokojnie gdzieś daleko stąd i z bezpiecznego miejsca prezentują poglądy identyczne jak szinako itp. Plus szurstwo w postaci płaskoziemców.
  • Odpowiedz
@niewiemjakiwybrac: xD. Przecież ja trzymam kciuki za Ukrainę, a to że nie wierzę ani trochę w jej zwycięstwo to już inna sprawa. Ale nigdy rusek ani ukrainiec nie będzie mi bratem. I przez to uważam, że pozytywnym efektem tej wojny (dla PL) będzie to, że nie tylko Rosja z niej wyjdzie osłabiona. Dlatego mam w dupie czy Ukraina straci 10-15-20-25% własnego terytorium byle w przyszłości mogła przyjąć kolejne ewentualne uderzenie
  • Odpowiedz
to tylko przypadkiem wszystko co napiszesz jest antyukraińskie, ale zawsze zgodne z linią małpy z kremla ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@niewiemjakiwybrac: xD, ale niech zgadnę, nie jesteś w stanie akurat podać żadnego przykładu XDDDDDDDDDDDDDDDD
  • Odpowiedz
wielu tu asów którzy za darmo sieją zamęt

@niewiemjakiwybrac: Bo to normalny mechanizm podświadomości że ludzie którym się nie udaje w życiu, lub mają problemy przy jednoczesnym przerośniętym ego, zwalają winę na cały świat, zamiast na siebie. Świat jest bezosobowy, jak z nim walczyć? Do kogo mieć pretensje? Najlepiej do wszystkiego co popiera/ twierdzi ogół społeczeństwa bo "skoro mi się w życiu nie udaje to normy i prawdy przyjęte przez
Plp_ - >wielu tu asów którzy za darmo sieją zamęt

@niewiemjakiwybrac: Bo to normalny...

źródło: 240aa650-1399-437d-b393-e69a9bafa4b1_783x783

Pobierz
  • Odpowiedz