Wpis z mikrobloga

Piłka, którą będzie używana od kwietnia w meczach Premier League. Na pożegnanie z nike, bo od przyszłego sezonu będą piłki używane piłki puma. Piłka designem nawiązuje do słynnych t90 nike. #mecz #pilkanozna
esdain - Piłka, którą będzie używana od kwietnia w meczach Premier League. Na pożegna...

źródło: 1000023546

Pobierz
  • 5
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@esdain: najlepszy wzór piłki EVER, jeszcze Teamgeist z mistrzostw świata 2006 był świetny. Te wszystkie obecne piłki to tak jakby ktoś zdefekował na nie, a właśnie najlepsza była ta prostota, 3 linie w jednym kolorze. Szkoda, że tu też już musieli "ulepszyć" jakąś grafiką, ale i tak wygląda świetnie.
  • Odpowiedz
@bary94pl: Mi się dobrze kojarzą z wolnymi Ronaldinho, jak podkręcił i piłka się odpowiednio ułożyla to fajnie te paski wyglądały przy rotacji. Najlepsze było, że każda liga korzystająca z piłki T90 miała swoje unikalne barwy np La Liga biało-pomarańczową, Premier League żółto-niebieską itp. Prosta i jasna identyfikacja, a z czasem to zanikło, bo piłki mają tak generyczne wzorki, że nawet za bardzo nie da się nic wymyślić.
  • Odpowiedz
@IIIlIII: dokładnie tak było. Pamiętam że wtedy grałem dużo w FIFE 06, i był to dla mnie wręcz szok, bo poprzedniej FIFIE 05 były tylko dwa modele piłki, a tu kolorystyka różniła się w zależności od ligi.
  • Odpowiedz