Aktywne Wpisy

WielkiNos +526
juleczka obraża mającego 400 hektarowe gospodarstwo rolnika. Nieskalana myślą istota twierdzi, że to co robi rolnik jest niepotrzebne (wiadomo, jedzenie jest ze sklepu), ma tylko malutką działeczkę na własny użytek (400 hektarów jej się pomyliło z 400 metrów) i w ogóle to ją nudzi i nie dorasta do jej poziomu. Ja bym powiedziała, że pan jej poziom sporo przerasta, bo trudno nie przerastać czegoś będącego poniżej dna. Szkoda, że juleczka nie zrozumiała,

Czy facetom podoba się taki krój spodni u kobiet? Czy jednak wolą klasyczne "rurki"?
#rozowepaski #niebieskiepaski #modadamska
#rozowepaski #niebieskiepaski #modadamska

źródło: Screenshot_20250127-073019~2
Pobierz
Kiedyś, potrafiłem spędzić całe dnie nagraniu w grę, głównie był to Gothic (części do 3), GTA SAMP (serwery RP, głównie ls-rp.net), LoL, CoD (wczesne części, zwykła dwójka np.), Metin 2 i tego typu tytuły. Zdaję sobie sprawę, że kiedyś nie miałem pracy i w zasadzie żadnych obowiązków i mogłem spędzać na graniu całe dnie, ale dawało mi to jakoś więcej radości. Teraz mimo tego, że posiadam np. Xbox Game Pass, na którym jest dostępne granie w chmurze, które daje Ci dostęp do turbo dużej ilości gier, to już tak nie cieszy i w zasadzie nie chce mi się grać. Chociażby tytuł taki jak Stalker 2, który niedawno miał premierę, w jakiś sposób mnie nudzi, inaczej zapamiętałem pierwsze części. Nie mam teraz jakoś dużo czasu na gry, cieszę się na przykład z możliwości grania wszystkimi postaciami w LoLa, postacie są dostępne dzięki wymienionemu Gamepassowi. Idzie mi wyjątkowo słabo w LoLa, nawet jak się bardzo staram, to nie do końca wiem kiedy zainicjować jakąś walkę, wystawiam się głupio na przeciwnika, przeciwnicy i mój zespół mnie ciśnie od najgorszych i odechciewa się grać. Próbowałem również grać ponownie w Metin 2, na tak zwanym serwerze SG, który jest trochę prywatny i trochę oficjalny, dokładnie nie wiem jak to działa, ale po prostu nie mam tyle czasu żeby siedzieć i dropić i w zasadzie marnować czasu tak naprawdę na nic. Konkluzją tego posta jest to, że mimo tego, że mam dostęp do większej ilości tytułów i możliwości sprzętowe, to granie nie daje takiej satysfakcji, a gry w których chciałbym być dobry po prostu mi nie wychodzą i jest to dla mnie w pewien sposób przykre. A do tego dochodzi to, że wszystkie nowe tytuły mnie nie cieszą, wydają mi się podobne do siebie, bardzo lubię tytuły po prostu starsze, gdzie największą frajdę sprawia fabuła sama w sobie. Tak naprawdę chciałbym mieć z kim grać w gry, chociażby w tą durną ligę legend, Minecrafta, Metina lub cokolwiek innego, gdzie wcześniej na przykład w ligę legend miałem cały zespół kumpli, a czasami nawet szósty czekał na swoją kolej aż ktoś nagle nie wypadnie, na przykład nie pójdzie na obiad albo cokolwiek innego.
#zalesie #gry #nostalgia #metin2 #leagueoflegends #niewiemjaktootagowac #feels
Mam nadzieję, że z Internetem też wkrótce będę miał to samo. (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■
Prosty przykład, kiedyś potrafiłem w GTA jeździć bez celu godzinami przestrzegając przepisów prawa. W Gothicu bawiłem się w Strażnika Miejskiego patrolującego miasto pomimo
zmienili całkowicie model biznesowy gry. Uproszczona została pod aktualny rynek. A rynek wyglada tak, że ludzie nie mają czasu i ochoty już grindować.
twórcy nieco zmienili taktykę, teraz nie musisz przepalać tak dużo czasu na poszczególne elementy o ile nie jest się hardcorowym raiderem, ale częściej jest dorzucane coś do roboty i Blizzard regularnie dodaje różnego rodzaju FOMO`sy
finalnie wychodzi na to samo w kwestii inwestycji czasu
grasz w fragment gry w którym jest najmniej zawartości
nigdzie nie napisałem, że Twój sposób grania jest gorszy, tylko że wprowadzasz w błąd pisząc, że wow nie jest dużą inwestycją czasu
co najwyżej może nie być jeśli grasz w konkretny sposób, omijając większość contentu
źródło: image
Pobierz