Aktywne Wpisy

kankosek +91
Hej Mirki,
7 czerwca mój dobry kolega stracił w wypadku swoją ukochaną żonę – miała tylko 42 lata. Stała w korku na trasie S7, gdy młody 25 letni kierowca z pełnym impetem uderzył w tył auta - dziewczyna zmarła na miejscu. Zostawiła po sobie dwie małe córeczki, a cały świat tej rodziny runął w jednej chwili. Wszyscy są w rozsypce, a na niego spadło dosłownie wszystko – opieka nad dziewczynkami, codzienne życie, kredyt
7 czerwca mój dobry kolega stracił w wypadku swoją ukochaną żonę – miała tylko 42 lata. Stała w korku na trasie S7, gdy młody 25 letni kierowca z pełnym impetem uderzył w tył auta - dziewczyna zmarła na miejscu. Zostawiła po sobie dwie małe córeczki, a cały świat tej rodziny runął w jednej chwili. Wszyscy są w rozsypce, a na niego spadło dosłownie wszystko – opieka nad dziewczynkami, codzienne życie, kredyt

źródło: temp_file569080663657776577
Pobierz
Partacze +491
@pogodny_mis65: zachowanie kuzyna karygodne, ale chciałem zwrócić uwagę, że to zdanie brzmi troszkę ironicznie. Jakby nie było, dla paru złotych łamiecie zasady planu familijnego (strzelam), bo pewnie wcale razem nie mieszkacie.
Tak mam podobne doświadczenia z frajerami jak Ty :D
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Z taki typami trzeba krótko. Tego właśnie Polakom brakuje, czyli walczenia o swoje. Naród poddanych i niewolników wychowany w katolickiej mentalności.
Lecisz z tekstem że nawet nie sprawdziłeś i od razu odpisujesz że nie więc elo.
Zmien hasło i napisz mu ze kłamstwo za takie grosze to to kpina albo debilizm, frajerstwo