Aktywne Wpisy

njay +217
#kupujcopolskie <-- tag autorski
Dzisiaj zapraszam na przegląd rynku chipsów ziemniaczanych i chrupek kukurydzianych. Które marki dostępne w sklepach są polskie, a które zagraniczne? Odpowiedź jest druzgocąca. Na polskim rynku NIE MA ani jednej firmy z polskim kapitałem, która produkuje chipsy ziemniaczane. Szukałem długo, nie udało się znaleźć żadnej takiej marki, nawet regionalnej, kraftowej. Pola podaje trzy takie marki: Chipsy Lewiatan, Big Snack (marka własna Dino) i chipsy Beskidzkie. Odezwałem
Dzisiaj zapraszam na przegląd rynku chipsów ziemniaczanych i chrupek kukurydzianych. Które marki dostępne w sklepach są polskie, a które zagraniczne? Odpowiedź jest druzgocąca. Na polskim rynku NIE MA ani jednej firmy z polskim kapitałem, która produkuje chipsy ziemniaczane. Szukałem długo, nie udało się znaleźć żadnej takiej marki, nawet regionalnej, kraftowej. Pola podaje trzy takie marki: Chipsy Lewiatan, Big Snack (marka własna Dino) i chipsy Beskidzkie. Odezwałem

źródło: temp_file8010638157438241291
Pobierz
Piotrek7231 +659
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
Mireczki, czy jeśli w zaleceniach przyjmowania leku na ulotce mam napisane
"najlepiej rano, co najmniej 15 minut przed śniadaniem"
to mogę kawę wypić bezpiecznie przed lub zaraz po przyjęciu leku, czy czekać te 15 minut?
@kureci_paratko: no właśnie na nadciśnienie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
ale luzik zająłem się czymś innym więc do pierwszego łyka kawy minęło prawie pół godziny.
Dzięki za odpowiedź.