Wpis z mikrobloga

Grzegorz Braun i jego gaśniczaki to największy rak 21 wiecznej Polski.
To są te kuce sprzed 10-15 lat które wychowywały się wyobcowane z kontaktu z rówieśnikami.
Teraz lata zgromadzonej frustracji i niskiego ilorazu inteligencji stworzyły grupę łatwych do manipulacji jednostek, które dla chwili inkluzywności zrzekną się honoru i szacunku człowieka. #polityka
GamereQ - Grzegorz Braun i jego gaśniczaki to największy rak 21 wiecznej Polski.
To s...

źródło: temp_file4263775163414867234

Pobierz
  • 41
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Teraz lata zgromadzonej frustracji i niskiego ilorazu inteligencji stworzyły grupę łatwych do manipulacji jednostek, które dla chwili inkluzywności zrzekną się honoru i szacunku człowieka.

@GamereQ: Czy możesz mi wytłumaczyć, co według Ciebie oznacza to słowo w tym zdaniu?
  • Odpowiedz
@GamereQ: już Cię nazywają trollem, ale taka jest prawda. Przygłupy popierają prorosyjskiego typa, którego jedynymi osiągnięciami są odpalenie gaśnicy, zniszczenie choinki i protest przeciw magazynowi Lidla.
  • Odpowiedz
większość mężczyzn w niskich przedziałach wiekowych ich popiera ONI Wszyscy są wyobcowani?

@Tozsamosc_prawdziwa: Dokładnie tak. Wielu mężczyzn daje się wciągnąć w retorykę Konfederacji i jakieś inne pillowe/reakcyjne narracje z internetu, co prowadzi do wyobcowania i frustracji. Zamiast budować normalne relacje z kobietami, wybierają zachowania, które sprawiają, że inni nie czują się w ich towarzystwie bezpiecznie. I takim Konfederacjom i innym bożkom nieradzących sobie w życiu mężczyzn jest to na rękę.
  • Odpowiedz
dlaczego kobieta w ogóle śmie mówić o tym co jest męskie?

@Tozsamosc_prawdziwa: ty chyba żartujesz, prawda? Albo lustra nie masz w domu. Pytasz czemu kobiety nie czują się bezpiecznie przy mężczyznach i sam dostarczasz powodów. No nie wiem, może powinieneś zacząć do odzywania się do kobiet nie z pozycji poczucia wyższości?

Po drugie - zalatuje hipokryzją na kilometr. Ogromna część mężczyzn nie robi nic innego tylko dyskutuje w męskim gronie
  • Odpowiedz
@szarotka_gorska: ja nie mówię kobietą co mają robić mam swoje zdanie ale nie uważam je za jakieś wiążące, społeczeństwo Polskie jest skrajnie rozmontowane przez korporacje do tego dochodzą uzależnienia od social mediów i sama rola kobiety w dzisiejszym społeczeństwie, a ty wszystko zwalasz na redpillowcow i memcena XD to twoje przekonanie o posiadaniu racji prosta odpowiedzią w skomplikowanym temacie jest tak bardzo libkowe
  • Odpowiedz
@szarotka_gorska: a hipokryzja jest wtedy kiedy samotne matki które wybrały sobie jakiegoś łobuza/murzyna narzekają że nie ma już prawdziwych mężczyzn którzy przyjmą dar w postaci bombelka XDD jakby sis PRAWDZIWA kobieta się nie k---i i nie daje byle komu więc nie oczekuj PRAWDZIWYCH mężczyzn cokolwiek to znaczy bo mam wrażenie że dziś to znaczy usługiwanie kobieta o ironio kiedyś oznaczało walenie je po łbie bo zupa była za słona ¯\(ツ)/¯
  • Odpowiedz
a hipokryzja jest wtedy kiedy samotne matki które wybrały sobie jakiegoś łobuza/murzyna

@Tozsamosc_prawdziwa: XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Jeśli usprawiedliwianie swojej mizoginii tym co zrobiła jakaś kobieta, którą znasz albo o której słyszałeś, jest w porządku, to równie dobrze my mamy prawo nienawidzić mężczyzn za to, że:
- odpowiadają za ponad
  • Odpowiedz
więc nie oczekuj PRAWDZIWYCH mężczyzn cokolwiek to znaczy bo mam wrażenie że dziś to znaczy usługiwanie kobieta o ironio kiedyś oznaczało walenie je po łbie bo zupa była za słona

@Tozsamosc_prawdziwa: i tęsknisz za tymi czasami czy potępiasz p-----c wobec kobiet? bo nie jestem pewna twojego stanowiska

PRAWDZIWA kobieta się nie k---i i nie daje byle
  • Odpowiedz