Wpis z mikrobloga

Cześć, rozglądam się za działką budowlaną ~10ar, na obrzeżach Krakowa, w miejscowościach przylegających do Krakowa. Chciałbym się zmieścić w budżecie 300k. Może ktoś mi doradzi i poleci który kierunek obrać pod względem szybkości dojazdu do Krakowa/dobrej komunikacji miejskiej i w miarę dostępnych usług? Na ten moment najbardziej mnie "urzekł" teren okolic Niepołomic, Woli Batorskiej, który spełnia powyższe wymagania i dodatkowo atutem jest bliskość Puszczy Niepołomickiej, Bobrowego Rozlewiska, Przylasku Rusieckiego. Być może zbyt mały research zrobiłem i nie uwzględniłem pewnych aspektów. Może lepszą lokalizacją będzie północ(Michałowice itd. - tutaj obawiam się częstych korków na S7 i słabych dostępów do żłobków, supermarketów, zieleni), zachód(za Balicami, Liszki, Kryspinów itd.), północny zachód(Zabierzów, Wielka Wieś), południe(za Skawiną, Świątniki Górne) a może zaraz za Wieliczką(Koźmice Wielke, Biskupice, Ochmanów, Czarnochowice). Wiadomo, że to kwestia indywidualna ale mimo wszystko prośba o jakieś wskazówki, rady, dziękuję ;)
#krakow #budowadomu #dzialka #dom
  • 5
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@rybeczka @paruwczak zastanawiam się w którym momencie ludziom się p----------o i w------i takie ceny za działki. A jeszcze większymi debilami są ludzie, którzy tyle za to płacą. Chyba nie lubią swoich pieniędzy.
  • Odpowiedz