Wpis z mikrobloga

@GoldenJanusz: ok. 250-500 zł zalezy na czym bedzie robił ale może być i 700 zł XD Ale jak kanałówka to zwykle od 1800-4000 zł nawet XD Akurat chodzę już od 3 mies a jeszcze ponad rok to wiem i 58 tys zł u mnie XD
  • Odpowiedz
@DominiCanes: Wyrwanie za 10k? Wtf? No chyba że całą szczenę wyrywasz. Pewnie coś ci się źle wpisało. Ale wyrwanie jednego zęba to 1k mogło by potencjalnie kosztować jeśli w grę wchodził by chirurg i byłby jakiś mocno skomplikowany przypadek z dłutowaniem, nacinaniem, szyciem itp.. Ja płaciłem 600 jak mi chirurg wyrywał i szył.
  • Odpowiedz
@malebro: @WosebaTaKawa @GoldenJanusz Warto kupić sobie lusterko dentystyczne to kosztuje 10-50 zł bo czasami od przodu zęby wydają się zdrowe a z tyłu ogniska powstają albo od środka czego normalnie w lustrze nie widać więc ludzie nie chodzą albo myślą że, dentysta naciągacz bo nic nie widać a jak już od przodu będzie widać to po zębach i uzupełniać implanty jeśli są luki bo na pozostałe zęby idą
Z.....3 - @malebro: @WosebaTaKawa @GoldenJanusz Warto kupić sobie lusterko dentystycz...

źródło: 16536580244633449-jpg-gallery.big-iext109936773

Pobierz
  • Odpowiedz
@malebro: Też mam takie do kanału i kamerkę kupiłem na wi-fi do tel jak coś przy aucie robię albo kupuję nowe żeby zaglądnąć tam gdzie normalnie nie widać nic a ważne punkty
  • Odpowiedz