Wpis z mikrobloga

Dobra gościu, zamiast się tu poniżać ciągle grożąc sądem to może najpierw przypomnij sobie hasło do WŁASNEJ strony z donejtami, bo od pół roku nie jesteś w stanie powtórzyć donejta xDdD #bystrzaktv
  • 4
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@lagomorph a to prawda że polewał Heldze jak była w ciąży? Nie oglądałem tych głąbów wtedy to nawet nie wiem a jest to dość istotny wątek żeby ocenić moralność osoby prowadzącej streama
  • Odpowiedz
  • 1
@majordik: też miałem wtedy krótką przerwę, więc niestety Ci nie odpowiem. Nie ma to dla mnie jednak większego znaczenia, bo widziałem jak obraża ważne dla osób wierzących postaci, rzuca bezdomnym po pokoju, obraża matkę swojej kuzynki, wyzywa własnego ojca itd. Chętnie też nakłaniał do picia swojego wujka Ruska, a teraz każdy widzi, co się dzieje z Robertem
  • Odpowiedz
@lagomorph to co opisałeś akurat też widziałem. I on śmie pouczać że ludzie od freak fightów promują patologię i że młodzież oraz dzieci przejmują złe wzorce wyzywają się od najgorszych chcą się bić kiedy sam żyje z patologi, rozpijania członków RODZINY której tak broni.
  • Odpowiedz