Aktywne Wpisy

Naczelna_Hedonistka +120
Jesteście ciekawi jak wygląda 140 pierogów i 160 uszek? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#wolnoscdlapierogownawykopie #swieta #gotujzwykopem
#wolnoscdlapierogownawykopie #swieta #gotujzwykopem
źródło: 1000023193
Pobierz
Krankenwagen +156
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Odpalam PS One (które kupiłem od już nie pracującego ze mną kolegi za 100zł), płyt nie czyta, za to w menu karty pamięci elegancko wchodzi. Myślę, a rozkręcę i zobaczę czy może przerobiona i jaki model lasera (zakładałem że do wymiany).
Konsola z chipem, więc zrobiłem zdjęcie lasera i zabieram się za składanie i zamawianie lasera. Patrzę a ten laser coś dziwnie wygląda. Okazało się że taśma od lasera była jakoś wsadzona jedynie pod laser i nie była podpięta dobrze. (Szkoda że nie zrobiłem foto, ale wolałem szybko poprawić i podpiąć)
Poukładałem taśmę w laserze i dobrze podpiąłem. Odpalam i bangla. Jeszcze z 10 minut zabawy z regulacją lasera i wszystko elegancko działa :)
Już mógł w sumie powiedzieć że grzebał przy laserze ale nie ogarnął, a ja mogłem sprawdzić. Chociaż ostatecznie 100zł za przerobione PS One z padem to nie tak najgorzej :)
#czujedobrzeczlowiek jak tak sprawi że coś zacznie działać na nowo :)
#elektronika #konsole #retrogaming
źródło: IMG_1613
Pobierzźródło: IMG_1614
Pobierzźródło: IMG_1618
Pobierzźródło: temp_file5002669649105819295
Pobierz@MisterMinister
źródło: temp_file5002669649105819295
Pobierz@MisterMinister: żartujesz? Przecież straciłby twarz, jaja by mu uschły i sam nie wiem, co jeszcze. Dorabiałem sobie kiedyś w serwisie RTV, urządzenia, w których ktoś już grzebał były bardzo częste (i bardzo często skutki grzebania były gorsze, niż pierwotna usterka), ale przyznać się, powiedzieć, co było robione? A w życiu. Dostajesz urządzenie, właściciel stanowczo twierdzi, że jeszcze wczoraj