Wpis z mikrobloga

Siemka tele-mirki ( ͡º ͜ʖ͡º)

Chciałem trochę zasmakować serii galaxy, ale jak to u p0laka biedaka z budżetu zostało tylko 1800zł. Teraz natrafiła się okazja? kupić s23 fe nówkę za 1,5k to prawie starczy jeszcze na etui i szkło, za tyle dobry deal?
Na mgsm w specyfikacji piszę że tam siedzi Snapdragon, ale zapewne w eu wersjach jest ten gorszy Exynos? jak się sprawuje ten gorszy procek, gorsze to bardzo? dajcie znać jak ktoś siedzi w Samsungach lub użytkuje taki. Pozdro ( ͡° ͜ʖ ͡°)

#samsung #smartfony #telefony #galaxy #android
johnny_tsunami - Siemka tele-mirki ( ͡º ͜ʖ͡º)

Chciałem trochę zasmakować serii galax...

źródło: s23 fe

Pobierz
  • 13
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@johnny_tsunami: FE = FRAJER EDITION
S23 to jedyny zwykły (nie-ultra) Szajsung ze Snapem w Europie. Kijem bym exynosa nie ruszył czy to w wersji zwykłej czy przerobionej przez google (pixel).
  • Odpowiedz
@frutson: popatrzyłem z ciekawości za ile latało na premierę 3200-3450zł zależne od wersji, kto to kupował za tyle? xd za mniej niż połowę się zastanawiam a ludzie to pewnie kupowali wówczas ()
  • Odpowiedz
@johnny_tsunami: Exynos to k.upa masakryczna. Miałem S22 na Exynosie 2200 i wyleczyłem się z samsungów, tak szybko znikającej baterii w życiu nie widziałem. W zimę ma za to fajny feature - grzeje się jak diabeł. A S23FE jest właśnie na lekko poprawionym 2200 <machajpapaj.jpg>
  • Odpowiedz
@Rudy_ini: bootloop ~ tak już czytałem o tym wcześniej. Ciekawi mnie realna skala tego problemu, mam znajomą z s22 ultra i póki co jej hula, martwi bardziej to że samsung dalej nic nie robi? prawda to?
  • Odpowiedz