Aktywne Wpisy

dawid131 +153
Ku#*wa, wracam z tej trasy i nie ma ch*ja we wsi, zagaduję do tej konduktorki. W zeszłym tygodniu 2 razy trafiłem na nią i tak mi się patrzy w oczy że musi być coś na rzeczy. Ja wiem o tym, ona też pewnie jest wstydliwa. Podoba mi się jak sku*wysyn. Dajcie z 20 plusików na odwagę bo jestem podjarany.
Znalazłem jej fotkę w necie. Chyba warto?
#pkp #zwiazki
Znalazłem jej fotkę w necie. Chyba warto?
#pkp #zwiazki

źródło: 123
Pobierz
Arbuzlele +109
kto wykonuje więcej ruchów frykcyjnych i dlaczego tak jest?
ale największe szanse chyba jednak redpill.
blue i black pillowcy nawet nie spróbują, redpillowiec będzie próbował i dlatego ma wielokrotnie większe szanse na powodzenie
pillami zaczynają się interesować ludzie, którzy z jakiegoś powodu:
- nie dopasowali się do społeczeństwa - nie są w stanie poderwać żadnej dziewczyny lub
- nie wiedzą jak mają postępować z kobietami - myślą, że robią dla kobiet wszystko tak jak powinni, a one i
@niewolniktv: nie odniosę się do innych pilli, bo za bardzo nie znam ich, ale redpill z tego co zdołałem poznać to wcale o tym nie mówi...
Redpill to przede wszystkim zebrane zasady psychologii ewolucyjnej, które masz dostępne w jednym miejscu, wyciąga wnioski, daje życiowe przykłady (przede wszystkim przykłady związkowe, bo w innych sferach życia
Tzw. kryptoredpilak, rozumiem. To powszechnie spotykana sytuacja, gdy ktoś zaczyna gadkę "nie jestem redpillowcem ale..." i potem tłumaczy i wychwala redpill. Noś się z dumą kolego, redpilla nie trzeba się wstydzić ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@niewolniktv: nie wstydzę się, po prostu nie uważam tego jako religię i prawdę objawioną X D
Normalnie znamiona religii
@Quashtan: a ty w co wierzysz?
Ponadto religia ma za zadanie zmniejszenie lęku przed niepewnością przed nieuchronnością oraz nieprzewidywalnością życia - to jest nasza ludzka technika tuż obok prawa i zasad społecznych oraz nauki. Jeśli nie wiesz co będzie za parę chwil lub co może się zdarzyć to człowieka to paraliżuje - dokładnie to strach.
@niewolniktv: jak chady zaprzeczają redpillowi?