@PierdekAlonso: sławek ma chyba nową taktykę - chodzić do pisowskich mediów, gadać jak pisowiec i mieć nadzieję, że parę seniorów powie "a ten mencen to mądrze mówi" i zagłosują na niego zamiast na bylejakiego nawrockiego
@PierdekAlonso szkoda, że nie porównał do tych swoich ustaw, też się dziwnym trafem rozpłynęły, a jak je ktoś wygrzebał i go o nie pytał to było kręcenie, że to nie ja, ja nie wiedzioł
@JeszczeRaz1: nie wiem czy jest obecnie cos gorszego w polskiej polityce niz bycie konfiarzem. pisowca to jeszcze moge zrozumiec, beda na pis glosowac, bo partia dala im iluzje dobrobytu i tego, ze cos znacza. a na was memcen doslownie sra, a wy jestescie gotowi go bronic zaciekle xD wez ty rigczu troche nabądź chlopie. juz nawet narodowcy z ONR sie wami brzydzą, ble
@deziom: Konfiarz nazywający kogoś "psem Tuska" to dopiero dobry żart. Nie ma bardziej oddanych pisowi niewolników niż konfederaci, którzy bronią partii matki bardziej niż pisowcy xD.
dziś właśnie pokazana cała klasa waszego Szczęsnego, nic typ nie wybronił, wszystko co miał wpuścić to wpuścił, to że wcześniej nie wpuszczał to efekt tego że obrona dobrą robotę robiła po prostu
#bekazkonfederacji #bekazprawakow #polityka
źródło: image
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
@JeszczeRaz1: pięknie się nam Pan przedstawił
Ja p------e, macie zero godności sekciarze xD
@JeszczeRaz1: nie wiem czy jest obecnie cos gorszego w polskiej polityce niz bycie konfiarzem. pisowca to jeszcze moge zrozumiec, beda na pis glosowac, bo partia dala im iluzje dobrobytu i tego, ze cos znacza. a na was memcen doslownie sra, a wy jestescie gotowi go bronic zaciekle xD wez ty rigczu troche nabądź chlopie. juz nawet narodowcy z ONR sie wami brzydzą, ble
@Gildead: Bo nie ma kurtki z logiem bitcoina.