Aktywne Wpisy
Dueil_angoisseus +395
Bez kobiet większość biznesów by padła
#logikarozowychpaskow #zwiazki #wesele #logikaniebieskichpaskow #niebieskiepaski
#logikarozowychpaskow #zwiazki #wesele #logikaniebieskichpaskow #niebieskiepaski
źródło: temp_file1628395625696591326
Pobierz
PodniebnyMurzyn +12
Poleccie prosim jakiś płyn do mycia szyby w kabinie prysznicowej, co by może zostawiał jakąś powłokę niebrudzącą. Mam strasznie zakamienioną wodę i zostają ślady, trza często myć.
#mieszkaniedeweloperskie #kiciochpyta
#mieszkaniedeweloperskie #kiciochpyta
źródło: image
Pobierz

Coście lewusy narobili z tym miejscem...
skrajna lewaczka się przekrzykuje z jeszcze bardziej ultraskrajnymi lewakami a ja jestem jak pic rel obserwujący małpa vs małpa xD
źródło: monkey
Pobierz@Kremufka2137: Jednak stwierdzanie czegoś takiego u dzieci, gdy jeszcze po prostu nie wiadomo jak się ukształtują to ich krzywdzenie, a o to jej chodziło. Nie twierdzi, że dysforia płciowa nie istnieje w ogóle.
@ZielonyRozpustnik: tak działa wolny rynek, widocznie się sprzedawało, teraz trzeba połechtać ego prawackim przygłupom i znowu hajs się będzie kręcić, bo dużo takich przypomni sobie jak czytało Pottera za gówniaka i kupi sobie różdżkę Harry'ego czy innego Dumbledora, bo przecież Rowling taka walcząca z łołk xDDD
niesamowicie szanuję takich ludzi, którzy potrafią ugrać hajs zarówno z przygłupów z lewej jak i prawej