Wpis z mikrobloga

@EnzoMolinari: przecież to jest feministka prima sort która popiera wszystkie jego inne głupoty xD niech ją te transy zaorają, nie potrzeba nikomu takich pseudo sojuszników co rok wcześniej byli po stronie wroga

skrajna lewaczka się przekrzykuje z jeszcze bardziej ultraskrajnymi lewakami a ja jestem jak pic rel obserwujący małpa vs małpa xD
tyrytyty - @EnzoMolinari: przecież to jest feministka prima sort która popiera wszyst...

źródło: monkey

Pobierz
  • Odpowiedz
@EnzoMolinari o tyle o ile zgadzam się z tym, że zdecydowana większość osób uważających się za transplciowe w pierwszej kolejności wymaga psychiatry, a nie operacji o tyle jednak jakiś tam mały % faktycznej dysforii płciowej jednak istnieje. Jak zwykle z jednej skrajności w drugą, a motłoch klaszcze uszami.
  • Odpowiedz
o tyle jednak jakiś tam mały % faktycznej dysforii płciowej jednak istnieje. J

@Kremufka2137: Jednak stwierdzanie czegoś takiego u dzieci, gdy jeszcze po prostu nie wiadomo jak się ukształtują to ich krzywdzenie, a o to jej chodziło. Nie twierdzi, że dysforia płciowa nie istnieje w ogóle.
  • Odpowiedz
ku uciesze lewackiej gawiedzi akurat jej wychodzi xD

@ZielonyRozpustnik: tak działa wolny rynek, widocznie się sprzedawało, teraz trzeba połechtać ego prawackim przygłupom i znowu hajs się będzie kręcić, bo dużo takich przypomni sobie jak czytało Pottera za gówniaka i kupi sobie różdżkę Harry'ego czy innego Dumbledora, bo przecież Rowling taka walcząca z łołk xDDD

niesamowicie szanuję takich ludzi, którzy potrafią ugrać hajs zarówno z przygłupów z lewej jak i prawej
  • Odpowiedz
@djtartini1 jeśli nie ma dzieci z dysforią to dorosłych nie ma tym bardziej także jednak twierdzi. No bo jeśli nie ma to skąd się biorą Twoim zdaniem? I zapewniam Cię, w żadnym razie nie podoba mi się pomysł grzebania przy dziecięcych genitaliach i poczynienia w tym zakresie jakichś permanentnych zmian, ale z drugiej strony całe młode życie i dorastanie w ciele którego nienawidzisz też nie brzmi dobrze. To nie jest dylemat
  • Odpowiedz