Aktywne Wpisy

Aowe +161
1/x
Panowie, w kontekście "hehe" dobrowolnych ćwiczeń uruchamiam tag #pamietajocowalczysz
Content będzie przypominał nam, o co potencjalnie moglibyśmy walczyć – tj. o deweloperów, kurniki inwestycyjne, równouprawnienie kobiet, oraz integrujacych sie z nimi mokebe i enrique.
Prośba
Panowie, w kontekście "hehe" dobrowolnych ćwiczeń uruchamiam tag #pamietajocowalczysz
Content będzie przypominał nam, o co potencjalnie moglibyśmy walczyć – tj. o deweloperów, kurniki inwestycyjne, równouprawnienie kobiet, oraz integrujacych sie z nimi mokebe i enrique.
Prośba

patryk_ekiert +10
#programista15k
Boże chyba jutro razem z zespolem dostaniemy wypowiedzenia... Co ja mam teraz zrobić, nie mam oszczędności a tu rata za mieszkanie i leasing do zapłaty i dziecko w drodze. Nie myślałem że tak szybko sie nam Eldorado skonczy w branży
#pracbaza #krakow #warszawa #zalesie
Boże chyba jutro razem z zespolem dostaniemy wypowiedzenia... Co ja mam teraz zrobić, nie mam oszczędności a tu rata za mieszkanie i leasing do zapłaty i dziecko w drodze. Nie myślałem że tak szybko sie nam Eldorado skonczy w branży
#pracbaza #krakow #warszawa #zalesie
Zakupowe brutto to 30067,34
Sprzedażowa brutto 37375.00
Przy ryczałcie 3,5%
Nie wiem czy to dobrze liczę, a nie mam kogo zapytać.
#firma, #ksiegowosc
źródło: image
PobierzTo jest zrzut z jakiegoś programu czy kalkulatora?
źródło: image
PobierzSprzedaż brutto - zakup brutto - (3,5%x sprzedaż netto) - (różnica VAT sprzedaż i VAT zakup)
Po pierwsze - w zadaniu jest zbyt mało informacji aby wyliczyć wynik. Nie podałaś co się składa na brutto, czy sprzedaż jest objęta VAT? Jeśli tak jaką stawką? Zakup też? Jaką stawką?
Jak już to ustalimy to podaj jakie składki ZUS płacisz które podlegają odliczeniu w tym miesiącu.
1. Zakupowe brutto to 30067,34
Sprzedażowa brutto 37375.00
Przy ryczałcie 3%
2.
Zakup netto 24 444,99, VAT - zakup
@4mja