Aktywne Wpisy
synadama +104

źródło: temp_file6896019088095370268
Pobierz
dosefurious +78
Dzisiaj na lokalnej grupie z Rzeszowa wyświetlił mi się post o potrąceniu młodej dziewczyny. Dosłownie byłem w szoku po obejrzeniu nagrania. Chłop walnął młodą dziewczynę na pasach 18 grudnia 2023, ta odleciała na kilka metrów, połamane pół ciała, a gość dostaje karę grzywny xD Druga sprawa żadnej reakcji po potrąceniu - normalny człowiek w takiej sytuacji wybiega i od razu biegnie do potrąconej osoby, a tu facet odjechał, czeka, po czym zaczyna

#zwierzeta #c---------------a #koty #podhale #sasiedzi
Opis postu na fb:
Szanowni znajomi i wszyscy którzy widzicie ten post.
W Nowy Rok doszło do takiej drastycznej sytuacji. Publikuję to ponieważ cienka czerwona linia, której przekroczyć nie było wolno, została przekroczona. Sąsiad wracając do domu z premedytacją przejechał naszą kotkę ,,Tygrysię" która stała na drodze. Dobrze wie że teren jest monitorowany, ale nawet to go nie powstrzymało od tego zbrodniczego czynu. Tym karygodnym zachowanim doprowadził moją córkę do łez, gdyż to była jej ulubiona kotka. Każdy normalny kierowca widząc coś na drodze lub gdy mu coś wyskoczy bezwarunkowo wciska pedał hamulca żeby nie zrobić komuś krzywdy, a ten degenerat żeby zdążyć przejechać bezbronne zwierzę wciska pedał gazu i przyspiesza nie próbując go nawet ominąć. Wszystko jest na filmie z monitoringu. Zastanawiam się nad tym gdyby się dziecko znalazło w tym miejscu czy też by się tak zachował??? Film jest drastyczny dlatego jest taki krótki. Nie publikuję już męczarni zwierzęcia bo wygląda to masakrycznie. Wyobrażam sobie jaki ból to zwierzątko przeszło zanim dokończyło swojego żywota. Na drugim filmie widać jak drugi kot przylatuje i chce jej pomóc a gdy widzi że nic nie może, to pilnuje ,,siostrę" dopóki ja tego nie zauważyłem i nie zabrałem jej z drogi. Serce się kraje na taki widok, bo zwierzęta są mądrzejsze od tych którzy niby zwą się ludźmi.
W tym miejscu mówię STOP DEGENERATOM, bo niestety trzeba ich zacząć nazywać po imieniu. Nie pozwolę na dalszą kontynuację tego procederu. To bestialstwo to kontynuacja poprzednich posunięć. Za chwilę może zaczną do nas strzelać albo puszczą nas z dymem bo naprawdę nie wiem do czego są jeszcze zdolni. Tej sprawy nie odpuszczę, już została zgłoszona na policję. Mam też zaoferowaną pomoc w tej sprawie przez towarzystwo opieki nad zwierzętami. Dość uprawiania tej partyzantki. W ostatnim półtora roku zostały nam otrute dwa koty i tego nie byłem w stanie udowodnić nikomu, ale tu jest sprawa jasna że zostało to zrobione z pełną premedytacją żeby się jeszcze na nas wyżyć. Jeśli sprawca nie zostanie ukarany adekwatne do czynu to ściągnę media, uruchomię wszystkie fundacje i towarzystwa opieki nad zwierzętami którzy tym się zajmą. Najbardziej czego się boją to tego że prawda wyjdzie na jaw i to się teraz staje. Całe życie jadą na manipulacji demagogi i hipokryzji. Na publikację materiału wraz z numerem rejestracyjnym pojazdu mam zgodę z Policji. Na kilku jeszcze innych płaszczyznach podjęto walkę ze mną jako nowym Sołtysem, w tej chwili wszystkim mówię DOŚĆ. Będą posty odrębne w których wypiszę wszystkich co robią i w jaki sposób ze mną walczą tym samym hamują rozwój naszej miejscowości. To już jest przesada żeby nie można było na spokojnie zająć się sprawami Sołectwa. Do tej pory 75% czasu poświęcam na walkę z idiotami ale więcej już nie mogę.
Proszę was o udostępnianie tego posta.
Wierzę że tak jak dobro wraca, wraca również zło i to wróci z nawiązką do wszystkich którzy to czynią.
Jestem do granic możliwości oburzony...
@gadatos: dokładnie, trzymają zwierzęta dla swojej uciechy a nie potrafią o nie zadbać i uchronić przed rozjechaniem na drodze.
A skąd wiadomo że poprzednie koty zostały otrute?